reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Tak rury są pochowane ale teraz jest problem z polsatem.Nie odbiera:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:

Smerfuś &&&&&&&&&&&&&&
Bobo ciekawe jaki u Ciebie jest problem.

A ja nie mam czasu na tę laparoskopię:dry:

reklama
gosiu niech robi tak zebys miala wszystkie kanaly ladnie dostepne i dobierajace :)

ja korzystam z chwili ze Julcia usnela i jem twarozek z pomidorkiem szczypiorkiem i ogoreczkiem

U mnie też się pierze:) Trochę popracowałam i zaraz jadę po Kubę.
Gosia, na obiad zapraszam do mnie:))) młode ziemniaczki, kotlecik mielony i ogórek z jogurtem nat.:)

Kiedyś dyskutowałyście na temat dyspensy na wesele w piątek.
W Kościele katolickim każdy piątek jest postny czyli bezmięsny.Dlatego młodzi chcieli dostać dyspensę od biskupa dla gości czyli po prostu chodziło o to żeby wszyscy mogli jeść mięso bez grzechu.

Dzisiaj Opole się zaczyna.Będziecie oglądać?

Ostatnia edycja:
reklama
gosiu to moja kolezanka musi miec te dyspense na wesele. Opole bede ogladac. Lubie festivale ogladac.

musze kupic Julce krzeselko do karmienia bo juz jej karmic nie idzie.

Do góry