reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka ja bym podjechala,zeby sie cos z tego nie zrobilo.

Kochane, mam za soba chyba najgorszy dzien w zyciu. Zosia zwymiotowala choc to malo powiedziane, bo tryskal z niej wielki gejzer. Bylam przerazona, zadzwonilam do neonatologa ze szpitala, w ktorym sie rodzila. Balam sie, bo m byl w niedziele u kuzynki, ktorej syn ma teraz jakiegos wirusa jelitowego. Neo ja zbadala, wykluczyla infekcje a powodem bylo prawdobodobnie przejedzenie piersia i mm (bo niby odstawiamy mm, ale zmniejszamy tylko o 30ml/dobe). Napanikowalam sie, ale chyba widok zoltej fontamny, ktora wybucha na jakies polmetra nad Malutka, zostanie mi w glowie ma dlugo.

Dobranoc dziewczynki ,:*

Ostatnia edycja:
Aniś dobranoc:) a nie mówili nic żeby odstawić mm kiedy macie ta poradnie laktacyjną???

Mi Dominik strasznie ulewał właśnie takimi fontannami masakra

Witam i ja! u nas trochę pochmurnie:/
Anisiaj, powiem to tak...u nas do 6 mca takie fontanny były normą...
Edysiek! witaj!!! napisz coś o sobie!
Bietka, w sprawie pieska nie pomogę:(
Bobo, napisz jak po wizycie u lekarza. Codziennie ciśnienie sobie mierzysz?
Miłego dnia!

reklama
do lekarza pojde chyba w poniedzialek bo teraz nie ma mnie w poznaniu. a cisnienie mierze wczoraj i dzis i mam 90/50

anisiaj ja pamietam jak julce poszla taka fontanna, jeju myslalam ze umre ze strachu

Do góry