reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
dziewczynki ide na pierwszy spacer w gondoli. co polozyc na dno? czym przykryc Zosie? jak ja ubrac? u nas 20 stopni i lekkie zachmurzenie. prosze o rade :)

smerfie :

bobo, niskie cisnienie rzadko jest niepokojace. ja mam cale zycie niskie i lekarze mi mowili,ze niskie jest ok, gorzej z wysokim. pij duzo wody, poczytaj to Za niskie ciśnienie - kiedy trzeba je leczyć?

Ostatnia edycja:
ja wyścielałam gondolę kocykiem lub pościelą do wózka, miała mini mini poduszeczkę płaską ale ozdobną
Zosię ubrałabym w body z kr rękawem dres + skarpetki, lekką baweł czapeczkę i kocyk

Ja na spód na początku kładłam rożek złożony na pół, a później w gorące dni pieluszkę flanelową. A poduszeczki używałam z łóżeczka, bo młody w łóżeczku dopiero niedawno śpi na poduszeczce.
Bietka, nie ostatni:) jak będzie dosłownie guz na guzie to wtedy można zacząć się martwić:)

justi hehehe- kupić mu coś w aptece ??? chyba jakimś żelem z kasztana się guzy smaruje co ? ?????
chciałam mu przyłożyć zimną łyżkę to darł się jeszcze bardziej :D

Kuba mnóstwo razy miał guza na czole, później czasami był guz na guzie-potrafił sobie nabić guza w tym samym miejscu co kilka dni wcześniej. On nie chodził, on biegał...i tam mu zostało:)

reklama
Do góry