reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

aga to super :)
wczoraj moja mnie wkurzyła... ma dyżur w nocy w sobotę teraz... 8-go i dzwoni żebym jej rozpisała ile Igor je rano, jak się robi mm itp...
dzwonię wczoraj... i mówię że ma kartkę już przygotowaną - przypiętą - co i jak z mlekiem - A ONA MEGA FOCHLIWYM TONEM przy koleżankach z pracy ( dzwoniłam jak była w pracy i zapewne siedziała przy biurku) - matko - zostawiasz mi Igora na jedną noc a PRZEŻYWASZ JAK MRÓWKA OKRES!!!!
ale się wkuuuuuuuuuuuuuuu............... am - sama chciała kartkę z rozpiską !!!!!!!!!!!!

reklama
Kurcze martwie sie @ zawsze mialam 4dni a teraz zaczela sie w poniedzialek popoludniu i wczoraj w zasadzie prawie nic nie bylo a dxis juz czysto,dobrze ze ide do gina w nast tygodniu,zawsze sie martwke jak dzieje sie cos inaczej niz zawsze.

Dzien dobry,

U nas dzis spokoj, mam nadzieje,ze juz zostanie. Dzieki za rady dziewczynki, to tak jest kaza mi jesc wszystko i patrzec co szkodzi, latwo powiedziec...

Justi, jadlam jogurt, moze to to, ale co z teoria,ze to niedojrzaly uklad jak twierdzi pediatra...

Bietka, wooow, mamaaa, gratuluje :)

Smerfie, dawaj ladna pogode!:)

Ostatnia edycja:
Jestem. Nie powiem co mnie strzela. Nerwice mam i chętnie do wariatkowa sama się oddam.
Anisiaj, pediatrzy pewnie mają też rację, ja wiem co Kubie szkodziło. Po jogurcie kwiczał jak zarzynana świnka. To była masakra. Wił się z bólu. Pomagało dociąganie nóżek do brzuszka, klatki piersiowej. A i po bułce z ziarnami.
Smerfetko.........:)

reklama
Do góry