reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

witam porannie :)

bietka nie no co Ty tak dlugo nie robilam prania :-D:-D:-D

ale mi sie spac dzis chce , nie wiem jak wytrzymam w pracy eh moze jeszcze kabli nie naprawili ....

co do kolek u nas pediatrzy maja teorie ze dziecko ma je bo razem z jedzeniem lyka powietrze i powstaja pecherzyki , nie wiem czy to prawda ale tutaj tak mowia aha i ciekawostka wczesniaki tu karmione sa w pozycji pol siedzacej ze niby to ma jakies znaczenie .

Zmykam sie szykowac , zajrze pozniej .PA

reklama
dzien dobry :)
anisiaj porozmawiaj z polozna ona cos doradzi na te kolki . buziak dla Zosienki :*

mnie codziennie boli glowa i to zazwyczaj rano jak wstaje. no i dzis to samo. i tato moj ma cisnieniomierz no i zmierzylam dobie i mam strasznie niskie 90/50 . bede musiala isc do lekarza bo tak dlugo nie pociagne

milego dnia wszystkim

Witam i ja. Dzisiaj muszę trochę rzeczy pozałatwiać, bo jutro lekarza i nie będzie czasu.
Anisiaj, Kuba generalnie nie miał kolek. Ja jadłam dietetycznie:) Ale kiedyś jak zjadłam jogurt (jakieś mleczne coś) to Kuba przestarasznie nam płakał i męczyła go kolka. Spróbuj ostawić jogurt, mleko itp. jeśli jadasz takie rzeczy.

dzień dobry

bobo mnie też boli głowa - chyba od ciśnienia, ale kochana faktycznie masz za niskie. Musisz iść do lekarza... chyba zasypiasz przy takim ciśnieniu? pijesz dużo kawy ?

anisiaj buziaki dla WAS, jest aż tak źle? ma jakąś 1 wybraną godzinę kiedy płacze ?

smerfie u Was też taka brzydka pogoda ?

Bobo od niskiego cisnienia glowa bolec nie powinna chociaz kazdy jest inny i inaczej reaguje
Bietka u nas pogoda piekna slonko swieci rano bylo 17st max dzis ma byc 27 :-) czekam na zdjecie sukienki oczywiscie na modelce

dziękuję Igi dobrze, zostałam nazwana w końcu "mamą" :))))))
spacerek - kochana tak jak przestanie padać :( i tak kręcę się blisko domu bo u nas ulewy... wczoraj 1,5 godz nie padało i byłam na spacerku i ledwo zdązyłam przed kolejną "porcją" deszczu

zazdroszczę pogody :( a Ty w pracy? naprawili kable ???

Dzień dobry:)

Bobo faktycznie masz niskie ciśnienie

Bietka mama brawo:)

Smerfi pozazdrościć pogody:)

Justi jak Kuba ma jeszcze katarek???

Miłego dnia:)

reklama
Bietka brawo dla Igorka za "mame" :* ja niestety w pracy,kable zrobione wsxystko dziala wiec trzeba pracowac :-(
Aga kiedy m przyjrzdza ? Dzieci nie "wchodza ci na glowe" jak sami jestescie?
Justi okna w domku juz sa ?

Do góry