reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

witam porannie :)

bietka nie no co Ty tak dlugo nie robilam prania :-D:-D:-D

ale mi sie spac dzis chce , nie wiem jak wytrzymam w pracy eh moze jeszcze kabli nie naprawili ....

co do kolek u nas pediatrzy maja teorie ze dziecko ma je bo razem z jedzeniem lyka powietrze i powstaja pecherzyki , nie wiem czy to prawda ale tutaj tak mowia aha i ciekawostka wczesniaki tu karmione sa w pozycji pol siedzacej ze niby to ma jakies znaczenie .

Zmykam sie szykowac , zajrze pozniej .PA

reklama
dzien dobry :)
anisiaj porozmawiaj z polozna ona cos doradzi na te kolki . buziak dla Zosienki :*

mnie codziennie boli glowa i to zazwyczaj rano jak wstaje. no i dzis to samo. i tato moj ma cisnieniomierz no i zmierzylam dobie i mam strasznie niskie 90/50 . bede musiala isc do lekarza bo tak dlugo nie pociagne

milego dnia wszystkim

Witam i ja. Dzisiaj muszę trochę rzeczy pozałatwiać, bo jutro lekarza i nie będzie czasu.
Anisiaj, Kuba generalnie nie miał kolek. Ja jadłam dietetycznie:) Ale kiedyś jak zjadłam jogurt (jakieś mleczne coś) to Kuba przestarasznie nam płakał i męczyła go kolka. Spróbuj ostawić jogurt, mleko itp. jeśli jadasz takie rzeczy.

dzień dobry

bobo mnie też boli głowa - chyba od ciśnienia, ale kochana faktycznie masz za niskie. Musisz iść do lekarza... chyba zasypiasz przy takim ciśnieniu? pijesz dużo kawy ?

anisiaj buziaki dla WAS, jest aż tak źle? ma jakąś 1 wybraną godzinę kiedy płacze ?

smerfie u Was też taka brzydka pogoda ?

Bobo od niskiego cisnienia glowa bolec nie powinna chociaz kazdy jest inny i inaczej reaguje
Bietka u nas pogoda piekna slonko swieci rano bylo 17st max dzis ma byc 27 :-) czekam na zdjecie sukienki oczywiscie na modelce

dziękuję Igi dobrze, zostałam nazwana w końcu "mamą" :))))))
spacerek - kochana tak jak przestanie padać :( i tak kręcę się blisko domu bo u nas ulewy... wczoraj 1,5 godz nie padało i byłam na spacerku i ledwo zdązyłam przed kolejną "porcją" deszczu

zazdroszczę pogody :( a Ty w pracy? naprawili kable ???

Dzień dobry:)

Bobo faktycznie masz niskie ciśnienie

Bietka mama brawo:)

Smerfi pozazdrościć pogody:)

Justi jak Kuba ma jeszcze katarek???

Miłego dnia:)

reklama
Bietka brawo dla Igorka za "mame" :* ja niestety w pracy,kable zrobione wsxystko dziala wiec trzeba pracowac :-(
Aga kiedy m przyjrzdza ? Dzieci nie "wchodza ci na glowe" jak sami jestescie?
Justi okna w domku juz sa ?

Do góry