reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

dobra nie bijcie mnie !!!! gosia napisała do mnie na FB i zapomniałam Wam dać znać, czyta nas regularnie, ale jak nadrobi czytanie, nie ma czasu odpisać, remont 2 tygodnie jeszcze potrwa... pozdrawia wszystkich

anisiaj 30 czerwiec niedziela :) ZAPRASZAMY :)

reklama
Buuu, mam wtedy chrzciny i piknik z okazji Dnia Psa, ktory organizujemy z blogerami :( prosze zmienic date i szykowac duuuzooo jedzenia,bo synowa sie nie oszczedza ;)

Aniś m przyjeżdża na weekend za dwa tygodnie już się doczekać nie mogę, jemu tam wiesz na zadupiu 20 km do najbliższego sklepu ale na ryby sobie chodzi a nie był od dnia ślubu na kajakach popływają ale generalnie cały czas praca od rana do wieczora potem coś zjeść i do spania robią na okrągło bo nawet w sobotę i niedzielę

super Zosia przybrała, za nie długo będzie tylko na cycu i będzie super:))

Bietka ja sie też bałam tych szczebelek już nawet nie tego że się uderzy bo nie pierwszy i nie ostatni raz ale bałam się że tak wsadzi nogę ze sobie ją w końcu złamie a tak problem się sam rozwiązał

ale mi się synowa głodomorek trafiła :)))))) a tak serio - piękna waga :) jejku ponad 3 kg... mały wielkoludek - super- mamusia szykuj bujaczek :)

jestem ufff pierwsza wycieczka zaliczona:) nie bylo tak zle, najgorzej pod wiatr mam nadzieje ze nie zacznie padac bo bedzie problem ;)

ja mam dobra glowe do jezykow , teraz zaczelam sie uczyc troche francuskiego sama z internetu i musze powiedziec ze niezle mi idzie tylko czasu mam malo ;)

reklama
Do góry