reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Aga, u nas jeszcze nie pada...jeszcze, bo idzie przeczarna chmura, a mnie się pranie kończy prać.
Bobo, mieszkałaś za granicą?
M pokazywał mi filmik z burzy, kiedy siedział w aucie pod Obi. Mówił że bał się że grad wybije mu szybę.

reklama
witajcie :)

aga u mnie jeszcze nie pada.... ale pewnie zaraz zacznie- MAM DOŚĆ DESZCZU!!!!
smerfie o jak zdrowo na rowerze :)

miłego dnia, zobaczymy jak dziś mój internet

U mnie juz grzmi, więc Bietka, pewnie i do Ciebie dojdzie. Ja też mam już dość tej durnej pogody, nie mogę z dzieckiem na spacer po południu wyjść od prawie 2 tyg.
Bobo, a nie chciałaś zostać?? ja nie wiem czy jakbym nie wyjechała to już na stałe. Teraz za późno.

justi wyjezdzalam tam z chlopakiem ( o ktorym wspominac nie chce) z mysla ze tam zostaje . mialam bardzo dobra prace malo placilam za mieszkanie zylam jak paczek w masle, no ale pozmienienialo sie i zdecydowalam ze wracam na studia,

Bobo, to jest własnie najgorsze:/ Teraz i ja mam braki w języku ang, ros. A kiedyś całkiem niezle mi szło.
BIetka, oblukałaś torcik dla Igiego?

reklama
justi oblukałam :D

bobo ja śmigałam z angielskim zaraz po studiach, w pracy musiałam, zmieniłam pracę i nie musiałam ..... i właśnie wszystko poszło w las ... najgorsze nie używać....

Do góry