reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka pokaż :)

Bobo Justi ja zdawałam maturę z angielskiego ale teraz mój angielski kończy się na lekcjach z Dominikiem i nie umiem mu wytłumaczyć tak żeby sam doszedł jak w polskim czy matmie tylko robię za niego mówię mu gdzie co i jak ma być

aguś na g :)

mam ten sam problem... co Ty z Kubą, Igor śpi wciąż z nami w łóżeczku turystycznym, chcę go przenieś do jego łóżeczka ale on takie figury robi, że jest poobijany, boję się tych szczebelków, to samo: rączki i nóżki między szczebelkami

justi to się uśmiałam :-D jedyne co upiekłam w życiu to karpatka a z pudełka i sernik na zimno :)
zamawiam

Ostatnia edycja:
Czesc kochane :)

My po wizycie w por.laktacyjnej. Powoli odchodzimy od mm, baaardzo powoli,bo zabieramy 30ml dziennie,celem jest sam cycek,o ile Zos na to pojdzie ;)no i okazalo sie,ze tak mnie naciagala na ssanie,ze w tydzien przybrala 450g,wiec mnie nabierala,ze sie piersia nie najada, a bylo inaczej. Ma juz 3360, magiczne 3kg przekroczone ;)

Smerfie, tule mocno. Kopnij samochod w kolo,to Ci ulzy ;)

Bietka, kiedy fota kiecki?:) kiedy ta impreza urodzinowa Zieciunia?

Bobo, w Feretti widzialam duze ochraniacze na lozeczko.

Aga, kiedy m przyjezdza? Jak tam mu sie wiedzie?

Gosia juz do nas nie zaglada???

Bietka:)))))
U nas Kuba śpi od początku w łózeczku ze szczebelkami. Na początku bardzo się obijał, dlatego z każdej strony czymś zastawialiśmy szczebelki. Ochraniacze miał z ninio-takie grubsze.
Anisiaj, super!!! i fajnie że Zosia rośnie, sporo przytyła:)
U Gosi dalej remont, i niedługo wraca do domu.

reklama
Do góry