reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aga wow duze te Twoje dzieciaczki sie rodzily ;)

justi kuzynka mojego m byla w ciazy i jak zaczela rodzic nie chceieli jej zrobic cesarki bo stary lekarz twierdzil ze dziecko jest male a mloda stazystka powiedziala ze dziecko ma ponad 4500 i miala racje maly urodzil sie 4600 silami natury ale cos ma uszkodzone i ma lekki niedowlad reki , ma 6 lat i od urodzenia ciagle ma rehabilitacje wrrr zabilabym tego starego dziada

ja wlasnie umowilam sie na wizyte do gina na nast piatek na rozmowe w sprawie in vitro albo inseminacji .

dziewczynki proszę o radę. wózek mam szaro-granatowy. myślę nad tą torbą i do tego tą parasolką, czy torba i parasolka w miarę do siebie pasują? (wiem, że to nie jest super ważne, ale chciałabym to sobie dobrać:))

thumbImage.php

72144_8.jpg

cmyk_cot_igo_s-igo_comfort_stone-side.jpg

Ostatnia edycja:
smerfie :) &&&&&&&&&&&& za pomyślne rozmowy z ginem :)))

anisiaj jak dla mnie ta torba nie pasuje ... jest zbyt "lekka" kolorystycznie do ciemnego wózka i ciemnej parasolki.

aga śliczne te torty :) piękne :)

no właśnie, cholera, a tak mi się podoba ;) kurdę, to jaki kolor do tego wózka? bo chcę go trochę rozjaśnić, mogę grać parasolką i torbą, bo to dopiero zamawiam

a któraś z tych?

thumbImage.php
Ocean Stripe" title="" height="350" width="350">
thumbImage.php
Teal" title="" height="350" width="350">

reklama
Do góry