reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aga flamadzki tak mowia potocznie polacy dlatego ze czesc w ktorej mowi sie po niderladznku to flandria ;) w tym roku tylko pomalujemy pomieszczenia ktorych bedziemy uzywac a na wiosne najpierw wyczyscimy dach , pomalujemy elewacje i bedziemy robic srodek pomieszczenie po pomieszczeniu na tyle na ile bedziemy miec kase. mi marzy sie nowy dach ale to za jakis czas jak dadza kolejny kredyt bo to drozsza inwestycja ;)

bobo bardzo duzo polakow jest no ale chyba nie tyle co na wyspach ;) ja mam malo znajomych polakow, nie utrzymuje z nimi scislych kontaktow bo polak polakowi zazdrosci wszystkiego doslownie i w przenosci . Kiedys dawno temu jak kupilam swoj pierwszy samochod z salonu "kolezanka" ktorej pomagalam wiecznie skomentowala ze na uczciwej pracy sie nie dorobilam . ja nawet ten dom ktory mamy teraz to takim dalszym znajomym mowie ze wynajmujemy zeby nie bylo zawisci i zazdrosci , wiem ze to glupie ale glupote zwalcza sie glupota ;)

bietka oj tez nie lubie jak mnie net wywala wrrr

DOBRANOC :)

Dzien dobry ;)

ja mam dzis wnerw taki ze gryze na odleglosc , zlapalam kapcia m dzis chcial rano zmienic kolo i nie mogl odkrecic srub wiec czeka mnie jazda na rowerku najpierw rano 9km i spowrotem a pozniej 10km fajnie ale bede miala wycieczke ....
Ide sie napic kaffki moze mi przejdzie .

MILEGO DNIA :)

Witam i ja. Dzisiaj mam przeprawę z fakturami. Z tym że Kubek w domu, więc za dużo zrobić się nie da.
Smerfetko, o ile ładna pogoda to można jeździć:)
Co do zazdrości między Polakami, to mam koleżankę która na stałe mieszka w hiszpani i też nie utrzymuje kontaktów z Polakami, bo mówi że się już przejechała.

reklama
dzien dobry :)
smerfetko ja to mam chyba najgorsze wspomnienia z Polakami i to bliskimi mi o ktorych nie chce wspominac nawet bo mam rane ktorej rozdrapywac nie chce.
milego dnia wszystkim

Do góry