reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

tak piorę w loveli jeszcze, nie wiem może tak po roczku spróbuję coś wyprać w vizirze i zobaczę jak zareaguje
hehehe no widzisz jaka siłaczka z Julki :)

reklama
bobo no szynkę rzadko kupuję... wiesz co? lepiej samemu upiec schab lub łopatkę i pokroić na kanapki

anisiaj i inne dziewczyny jeśli Was to interesuje - polecam dziś na TVP 2 film dokum. 22:15- będziesz legendą człowieku - polskiej reprez. na euro 2012/ interesujący dokument - widziałam reportaż jak powstawał i wywiad z reżyserem, wydaje mi się że warto :)

Bietka, pewnie, chetnie zrobie tesciowej wyklad ;) swojej nie mam jaj, to na Twojej sobie odbije ;) swoja tylko opieprzylam za seplenienie do Zosi wrrrr ;)

Zamknelam sie w lazience, klade szampon koloryzujacy, maseczke itp. niech m sobie,radzi ;)

Bietka, wiem :) dlugo czekalismy z m na ten dokument :)

Bobo, u nas pasztet, twarozek, pasty domowej roboty-jajeczna, z makreli, sardynki, pomidory, dzemy, miod, pastella z lososia

Ostatnia edycja:
ja tez m opiep....am jak mowi do malej np chodz na apa albo chcesz tutu itp zaraz mowie ze ma mowic po polsku do dziecka tescie to samo tez spelenia do niej m sie nauczyl i juz mowi normalnie ale tescie niestety nie :(

reklama
Jestem.
Właśnie wstawiłam spód do cycek murzynki. Zachciewajka. U nas leje, leje i lejeeeeeeeeeeeeeee.
Pojezdzilismy po marketach za bramą grarażwą i w końcu upatrzyliśmy. M pojedzie z tatą i kupią.
Bietka, ja po roku wyprałam ciuszki w proszku ariel, i zero alergii. Znam mamuśki, które w życiu nie prały w dziecięcym proszku.... Ja uwielbiam pastellę z suszonych pomidorów.
Bobo, ja też lubię pasztet:), wynalazek o nazwię "pieczeń pyszna" z lewiatana:). Dzisiaj w nocy śniła mi się bułeczka fitness z lidla z zieloną sałatą i pomidorem:) aż się obudziłam:)
Aga, a kiedy m wraca??
Anisiaj, taki relaks tylko dla siebie:)
Smerfetko, kiedy ewentualny zakup domku?Zaklepany jest domek?

Byliśmy też po jakąś zabawkę w realu... pod nos podstawiałam dziecięciu memu ciuchcię z torami Tomka (bo reklama mu się podobała), zestaw z carsów z torem wyścigowym...a Kubek ujrzał za 10zł badziewnego tira i oznajmił że tego chce:) siedzi cały dzień i się bawi. Dokupiłam 2 książeczki do kolekcji o piratach i pełnia szczęścia.
Bietka, pisałaś wczoraj, że lubisz prezenty w postaci wyjścia gdzieś na miasto. My tak robimy z m. W jakieś urodziny, rocznice itp jeździmy na dobre jedzonko.
Dzisiaj mija nam 8 lat z sobą:szok::szok:

Do góry