reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

ja kiedys ogladalam ddtvn i tam byla ta cala eko mama walnieta reni jusus i ona powiedziala zeby dziecko do nockina przyzwyczajac i probowac sadzac jak ma 6 miesiecy :szok: no powalona baba

o wafelka zjem :) :-D

reklama
bobo , aga my mamy anisiaj, kiedyś mi napisała że między 18- a 24 mc i tego się trzymam :-)

bobo coś Ty 6 mcy ??? no dalej , posadź Julkę :baffled: powaliło ją ? no ale w sumie może to moja teściowa ją "uczyła" :-D

aga jak Kuba z siadanie/siedzieniem?

ale Juleczka jest silna i nie ma problemów z główką, więc ja bym jej nie męczyła - ewentualnie- wiem wiem.. mało pedagogiczne włączałam TV na 15-20 min :) i leżał
Igor miał problemy, i dlatego go "męczyłam" i płakałam razem z nim...

reklama
bietka ona nawet na tv nie reaguje jak lezy na brzuszku . chwile polezy i wyje ze tv nawet nie dziala ani zabawa ani nic. ona teraz wiecie co robi , skubana . chce zeby ja trzymac bo ona chce stac :szok: haha. tez sobie wymyslila stanie w wieku niecalych 6 miesiecy :-D
pierzesz nadal rzeczy Igorka w loveli? kiedy prac w naszych proszkach?

Do góry