reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

tak piorę w loveli jeszcze, nie wiem może tak po roczku spróbuję coś wyprać w vizirze i zobaczę jak zareaguje
hehehe no widzisz jaka siłaczka z Julki :)

reklama
bobo no szynkę rzadko kupuję... wiesz co? lepiej samemu upiec schab lub łopatkę i pokroić na kanapki

anisiaj i inne dziewczyny jeśli Was to interesuje - polecam dziś na TVP 2 film dokum. 22:15- będziesz legendą człowieku - polskiej reprez. na euro 2012/ interesujący dokument - widziałam reportaż jak powstawał i wywiad z reżyserem, wydaje mi się że warto :)

Bietka, pewnie, chetnie zrobie tesciowej wyklad ;) swojej nie mam jaj, to na Twojej sobie odbije ;) swoja tylko opieprzylam za seplenienie do Zosi wrrrr ;)

Zamknelam sie w lazience, klade szampon koloryzujacy, maseczke itp. niech m sobie,radzi ;)

Bietka, wiem :) dlugo czekalismy z m na ten dokument :)

Bobo, u nas pasztet, twarozek, pasty domowej roboty-jajeczna, z makreli, sardynki, pomidory, dzemy, miod, pastella z lososia

Ostatnia edycja:
ja tez m opiep....am jak mowi do malej np chodz na apa albo chcesz tutu itp zaraz mowie ze ma mowic po polsku do dziecka tescie to samo tez spelenia do niej m sie nauczyl i juz mowi normalnie ale tescie niestety nie :(

reklama
Jestem.
Właśnie wstawiłam spód do cycek murzynki. Zachciewajka. U nas leje, leje i lejeeeeeeeeeeeeeee.
Pojezdzilismy po marketach za bramą grarażwą i w końcu upatrzyliśmy. M pojedzie z tatą i kupią.
Bietka, ja po roku wyprałam ciuszki w proszku ariel, i zero alergii. Znam mamuśki, które w życiu nie prały w dziecięcym proszku.... Ja uwielbiam pastellę z suszonych pomidorów.
Bobo, ja też lubię pasztet:), wynalazek o nazwię "pieczeń pyszna" z lewiatana:). Dzisiaj w nocy śniła mi się bułeczka fitness z lidla z zieloną sałatą i pomidorem:) aż się obudziłam:)
Aga, a kiedy m wraca??
Anisiaj, taki relaks tylko dla siebie:)
Smerfetko, kiedy ewentualny zakup domku?Zaklepany jest domek?

Byliśmy też po jakąś zabawkę w realu... pod nos podstawiałam dziecięciu memu ciuchcię z torami Tomka (bo reklama mu się podobała), zestaw z carsów z torem wyścigowym...a Kubek ujrzał za 10zł badziewnego tira i oznajmił że tego chce:) siedzi cały dzień i się bawi. Dokupiłam 2 książeczki do kolekcji o piratach i pełnia szczęścia.
Bietka, pisałaś wczoraj, że lubisz prezenty w postaci wyjścia gdzieś na miasto. My tak robimy z m. W jakieś urodziny, rocznice itp jeździmy na dobre jedzonko.
Dzisiaj mija nam 8 lat z sobą:szok::szok:

Do góry