reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

A ja mam chęć na sałatkę warstwową z tuńczykiem i jakieś ciacho i m zaraz popędzi do sklepu.Hehe ma dziś dzień dobroci!!!
Mam ju[h=5]WSZYSTKIEGO NAJ!!![/h]
ż w swojej spiżarni około 20 słoików dżemu z rabarbaru.
A wczoraj jadłam truskawki,zaszalałam i kupiłam 1 kg za 15 zeta.

reklama
jestem już:)

ale mi zeszło, byłam u babci u taty kase na czynsz zostawić i na zakupach Dominikowi kupiłam spodenki 3/4 Oliwii dresowe i leginsy a Kubusiowi taka niby szczyrkawkę co się obraca we wszystkie strony:)

Bietka pewnie że będe oglądać:))

Justi m przyjedzie za dwa tygodnie na weekend

Aniś czas tylko dla siebie:) super:)

jestem - przeżyłam, nie kupiła nocnika, nie kupiła nic.. i dobrze :)
powiedziałam jej że same ich odwiedziny są dla Igora prezentem ( hahahaaha cytat z anisiaj ;-);-);-))

teraz idę ogarniać wszystko, Igi śpi, a ja zasiadam przed TV - głowa boli, niskie ciśnienie - muszę wytrwać do filmu :)

U mnie też Kubek śpi. Od rana kichał i ma katar :/ ta pogoda mnie dobije, nie wiadomo już jak ubierać to moje dziecię. Dałąm mu witaminki, wysmarowałam i czekam aż się wygrzej to go przebiorę w suchą piżamkę.

bobo zazdroszczę piwka, ja mam wino w lodówce ale jakoś nie mam ochoty

justi zdróweczka dla Kubcia :( u nas nie przestało padać, od 7 rano lejeeeeeeeeeeee non stop :angry::no:

dziewczynki idę się położyć i zażyję ibuprom bo głowa mi pęka... będę z doskoku

bobo my zrezygnowaliśmy z wakacji, miała być słowenia

reklama
Bobo, u nas brak konkretniejszych planów. Może we wrześniu gdzieś na krótki wypad uda się pojechać, ale nie ciśnie mnie ten temat, bo co innego ważniejsze:)
Mieliśmy jutro jechać do dinozaurów do Bałtowa, ale podoba do bani i szkoda się wybierać taki kawał drogi. W dodatku katar a nie chciałabym doprawić Kubolka.
Bietka, mnie tylko ibuprom na czachę pomaga, nie zdarzyło się jeszcze żeby mi samo przeszło.

Do góry