reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

woda morska moge ppsikac ile trzeba czy jest jakies ograniczenie? a moze kropelki do noska? babka mi dzis w aptece pokazywala jakies . moze kropelki pomoga?

reklama
bobo z wodą morską nie ma ograniczeń, (przynajmniej ja nic o tym nie wiem) są krople nasivin soft powyżej 3 mca - używałąm ich - spoko, ale szału nie ma... u nas katar trwał ponad 2 tygodnie :(

Jestem. Próbowałam trochę popracować, ale piję już dzisiaj 3 kawę, bo tak strasznie spać mi się chce.
Skróciłam włosy, ufarbowałami całkiem inne samopoczucie:)
Jaką mam ochotę na coś dobrego. Pizza za mną łazi!!!

Bobo mi Kuba już ma katar prawie 3 tygodnie masakra też używam tego nasiwinu powyżej 3 miesiąca ale szału nie ma jak to Bietka napisała

Justi widzisz jak to kobiecie niewiele trzeba żeby poprawić sobie samopoczucie

julcia wykapana najedzona usypia w lozeczku . oby jutro byle lepiej .

kiedy nie daje sie juz melcza w nocy a mozna je zastapic np piciem?

Dzień dobry dziewczynki!!!

U mnie szału nie ma z niczym,gardło mnie boli.

Bietka dziękuję dzieciaki zdrowieją,sunia w miarę grzeczna,je raz dziennie,choć micha pelna dwa razy dziennie.Wczoraj zaatakowała Franusia,tzn skoczyła na niego a ten się wystraszył.Dziś przeglądnęłam sobie jej książeczkę,a tam.....nic tylko wzmianka,że miała infekcję pęcherza moczowego.Nic o jej sterylizacji,żadnej wzmianki o jakichkolwiek szczepieniach,odrobaczaniach itp,no nic czyste kartki:szok:!!!
Całuski od ciotki na te 11 miesięcy!!!

Myślałam,że Towarzystwo Opieki Nad Zwierzętami to poważna firma,która nie będzie ściemniać.Zadzwoniłam dziś do nich i jutro babka od nich do mnie przyjedzie.
BOBO zdrówka dla Juleczki,oby to nic poważniejszego nie było!!!

ja wreszcie po pracy ... oj to byl dlugi dzien.

justi czekamy na zdjecie nowej fryzurki :)

bietka buzi dla Igorka , jejku za miesiac juz bedzie mial roczek :*

bobo zdrowka dla Juleczki :*

Aga to mialas przygode z samochodem , co teraz moze sasiad naladowalby Ci akumulator zebys byla mobilna.

6mamo oj nie ladnie ze tak oszukuja ludzi, mam nadzieje ze jutro sensownie jakos to babka wytlumaczy .

anisiaj haloooo ????

u mnie dzis ladne sloneczko i cieplutko ale jutro ma padac i ma byc zimno ,do doooopy z ta pogoda , mam nadzieje ze w PL bedzie cieplo od soboty bo nie chce mi sie targac sterty ubran na weekend

6 mamo dobrze że zdrowieją :) no niech Ci ta baba wytłumaczy co i jak z sunią
bobo o jakim karmieniu mówisz ? tak żeby nakarmić o 19:30 i żeby spała do rana???
smerfie ma być cieplej od środy w PL - oj zmęczona bidulka po pracy... - odpocznij :*

reklama
bietka chodzi mi o to ze np jak sie przebudzi w nocy to zeby dac pic a nie mleko. kiedy dziecku juz takie jedzenie nocne nie jest potrzebne?

Do góry