reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

mój zjadł 120 ml i niet... no i muszę mu dać ok 23, 100 ml żeby miał pełną porcję

aga ja nie oglądam
ale mi zimno brrrr.... idę pod ciepły prysznic i do łóżeczka pod kołderkę :) ;-)
melduję się rano

słodkich snów :*

reklama
Aga ja ogladam m jak milosc , Goska pozyczyla kase od ala providenta bo ciagle jej na cos brakowalo tzn chiala zyc ponad stan , pozniej znowu pozyczyla bo ukradli jej zaliczke od klienta i nie miala na sadzonki i tak poszlo ze brala pozyczke zeby splacic poprzednia i poplynela z tymi dlugami .

Ja tez zaraz zmykam spac bo padam na pyszczek :)

DOBRANOC ...

witam porannie ;)

anisiaj ufff dobrze ze tesciowa Cie nie wykonczyla ;) kiedy wraca do domu ? pomaga Ci chociaz troszke ??

MILEGO DNIA

Dzień dobry:)

Zimno leje jak z cebra masakra.......

miłego dnia:)

Aniś zaglądaj do nas i opowiedz jak z teściową

dzien dobry :)

u nas zimno, padalo cala noc ogolnie pogoda do du...py

ja wczoraj padalm jak mucha m w nocy kilka razy wstawal do malej budzila sie co jakis czas. kaszel ma okropny, idziemy dzis do lekarza :( mozliwe zeby ta szczepionka co miala na paneumokoki ja zarazila? m mowi ze odkad zostala zaszczepiona to pokasluje.

milego dnia wszystkim

Hej Dziewczynki! u nas też paskudna pogoda:(((( lało całą noc i nadal pada. Wstaliśmy z Kubą po 8:-)
Bobo, kurcze, po szczepionce może być ogóle osłabienie organizmu. Zdrówka dla Julci i daj znać jak wrócicie!
Smerfetko, wrzucę fotkę:)
Anisiaj???????????????????????????
A gdzie reszta śpiochów???

reklama
Do góry