reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo mi Kuba już dwa i pół miesiąca nie je w nocy jak zje wieczorem ok20 to budzi się dopiero o 6-7 rano

Smerfi sąsiad nie ma prostownika ale kolega ma mój drugi akumulator i jutro mi przywiezie muszę mieć auto bo w środę mam szczepienie z Kubą

bobo u mnie jest tak, że około 4 mca Igor pił butlę ok 19:30 a potem o 23 i wystarczało mu to do 6 rano.
teraz pije o 19:30 - ale mało - ok 120-150 ml a powinien 220 ml - więc pani dr powiedziała żeby tę resztę czyli ok 70 ml dać mu jak idziemy spać ok 22:30-23 - bo rozwija się i wapń mu potrzebny .... a on z tym mlekeim wiesz że ma problem :-( gdyby nie to, jadłby o 19:30 i dopiero 5-6 rano.

aga no gdyby nie problemy z jego mlekiem od 3 mca życia też pewnie byśmy tak jedli :(

ja nie daję w nocy nic do picia- ale wiem że koleżanki dają herbatkę i tak oduczały dzieci jedzonka w nocy

Ostatnia edycja:
i co bobo chciałabyś spróbować "oszukać ją" herbatką o tej 3 ???
uważam że spokojnie możesz spróbować

aga, bobo Wasze dzieciaki jedzą pełną porcję mleka ???
mój zjadł 120 ml , 100 ml do zlewu...... :eek: więcej nie chce i już :/

Bobo widocznie ona jeszcze potrzebuje skoro się budzi a ile ml je???

Bietka tak Kuba je 180 zagęszczonego kleikiem powinien 210 ale nie chce go tuczyć a widocznie mu wystarcza

bietka zalezy czy je owocki o 16 czy mleko. dzis zjadla mleko o 16 i teraz nie zjadla 150ml ale ogolnie to zjada te 150 na noc. pozniej jak sie budzi w nocy to 150 tez zje i rano 120
aga ja dawalam Julce mleko z kleikiem i zjadala mi 180ml ale moja pediatra powiedziala zeby nie zapychala jej zoladka kleikiem i dwala samo mleko. i daje jej mleko i zjada mi 150ml i tak samo sie budzi jak po kleiku. zadnej roznicy jak dawalam kleik a jak go nie daje nie widze.

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo mi Kuba tak śpi po mleku z kleikiem po samym budził się w nocy co trzy godziny

ogląda ktoś m jak miłość na co Gośka się tak zapożyczyła???

Do góry