reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
hehehehe - wyczerpujący ale miły justi to fakt :)

bobo podrzucę Ci jeszcze jednego marudę :crazy::eek: zwariować idzie,... :/ dobrze że @ przyszła ... emocje mi opadły... bo o mnie też by pisali w gazetacch

jestem:)

w przedszkolu było super:) Kubuś był bardzo grzeczny:)

chciałam jechać do biedronki po chleb zapakowałam się do auta i du.pa akumulator padł auto mi cofło do tyłu chciałam popchać do przodu to odjechało jeszcze bardziej i stało na środku parkingu dopiero sąsiad mi pomógł popchać i stoi myślałam że się rozpłaczę z bezsilności wrrrrrrr

bobo - u mnie już po obiadku - jest chwila oddechu... ja chyba pojadę po jakieś nowe gryzaki - bo obstawiam zęby - :-( wszystkie mu się już znudziły...

aga :( nie lubię takich sytuacji ... kiedy jest się bez męża - chwała sąsiadowi :sorry:

bylysmy chwile na spacerze ale julka wiecej kaszle i ma nos zawalony ale jak jej odciagalam to nic nie leci a ma nosek zatkany :( bylam w aptece i kupilam jej wit c.

aga psikam ale nic nie wychodzi. ma nosek "opuchnniety w srodku" jak to nazwala babka w aptece. nie ma kataru ze jej leci, ale ma zatkany nosek. dalam jej teraz witaminke i poszla spac.

reklama
Do góry