reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

anisiaj no zaskakujące :tak:;-):-):-p
a jak Nucia szczeka, np. na domofon? budzi małą ?

smerfie tutaj masz najlepszą drużynę wsparcia
us9676_12237f7d4a.jpg

proszę pisać kto jest kto - ja jestem Sierżant Bosco Albert "B.A." Baracus

reklama
Anisiaj byli w Wadowicach i Kalwarii Dominik bardzo zadowolony w domu Ojca Świętego bardzo mu się podobało:-)

JESTEMMMMMMMMMMM byłam u teściowej wr.... wkurzała mnie tylko ale musieliśmy jechac opony w końcu zmienic na letnie i zajechaliśmy do babci m czyli do prababci Olinka

Aga a ogólnie jest wkurzająca wpiernicza sie wszędzie a poza tym ją ochrzaniłam bo podnosiła Oliwiera zamiat pod paszki to go ciągneła za rączki do góry nosz kur..... myślałam ze jej piz....

marta współczuje :(

kochane zmykam Igor śpi, zaraz będzie kumpela... sałatka, winko ploteczki i X factor,

buziaki miłego wieczorku :*

Bobo dziś nie testuję,najwcześniej w poniedziałek,hihi ale dziewczynki tak namawiają,że ja już prawie nie wytrzymuję.
Aguś najważniejsze,że młodzieniec jest zadowolony!!!
Marta
trzeba było strzelić teściowej lewym sierpowym,wrrr co za kobieta!!!
Bietka mnie nie ma na tej fotce,ja jestem w barze ,bo dostałam rabat za żywienie zbiorowe,hihi.Ale do grupy wsparcia jak najbardziej należę,wielką piersią i szerokimi plecami będę was bronić i wspierać.

A ja właśnie obieram rabarbar i zaraz będą kolejne słoiczki dżemu.

Nikogo nie ma,no to dobrej nocy dziewczynki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry