reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

bietka brawo dla Igorka za nowe umiejetnosci :*

anisiaj ja tam bym sie bala tesciowej zostawic samej przy garkach a noz widelec dosypie cyjanku ;-)

My dzis jedziemy do znajomych , nie chce mi sie ,narzekam jak goscie przychodza ale wole to o 1000 razy niz jezdzic do kogod , wiem wiem dziwna jestem :tak:

reklama
anisiaj :-D tak... odejścia :))) hmmmmm czasu brak powiadasz... :-p:-p:-p

smerfie a Ty jutro na pobranie krwii ? a w pon monitoring ?

miłego pobytu w domku bobo

bietka tak jutro pobranie krwi :tak: i zobaczymy co pokaza i wtedy albo w poniedzialek usg albo we wtorek ;)
Dzis mielismy powazna rozmowe z m i m namawia mnie na in vitro jesli teraz sie nie uda , chce pominac inseminacje bo w zasadzie szanse nie sa procentowo wieksze niz przy monitoringu a m mowi ze nie moze patrzec jak cierpie .

6 mamo sikaj czekamy:))

Aniś ale się uśmiałam z tym że Igi przygotowuje mame na odejście do Zosi:))

A gdzie Marta????????

aga marty nie było od rana ... :(
dzisiaj uroczyste zakończenie białego tygodnia?

smerfie a jakie są u Was procedury dotyczace in vitro ?

Bietka no właśnie wiem a to dziwne że się nie pokazała od rana

tak dziś zakończenie białego tygodnia i z tej okazji pojechali na pielgrzymkę :)

Dziewczynki tak mnie namawiacie,że bez teściora się posikam!:-D
Co do Marty to wczoraj napisała do mnie,że ma jakieś plany z m i jej dziś może nie być.
Anisiaj ten dżem i tak jest kwaskowy,ale można dodać mniej cukru.
Bietka brawo dla Igorka!!!
Kinga co do in vitro,to już kiedyś pisałaś,że dużo w Belgii dofinansowują i jeśli ty z twoim m będziecie czuli,że tak ma być to ja trzymam za was kciuki!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&Nie ważne jak poczęte,ważne że kochane!!!

reklama
Smerfie, przynajmniej ten cyjanek doda smaku do jej potraw ;p Ja bede z Toba w kazdej Twej decyzji, dziewczyny tez, masz taka grupe wsparcia,ze nie moze byc zle :)

Bietka, dziwne nie? Ten brak czasu jest zaskakujacy ;)

Aga, a gdzie na pielgrzymke?

Do góry