reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Uuuu dzem rabarbarowyyyy mrauuuu, napisz mi kochana jak to zrobic, ok?:) ciasto jogurtowe mmmmm, mieszkajac z Toba to bym wazyla ze 3tony takie pysznosci robisz :)

reklama
jestem kochane

wiecie jak to jest, niby wstałam o 7 ale .. kaszka, zakupy, sprzątanie, drzemka, spacer z psem .... :cool2: padam a tu jeszcze 1 pokój został i mam koleżankę na wieczór, m jedzie do kolegów a do mnie przyjeżdża moja kumpela :) jedyna prawdziwa - przyleciała z UK - pisałam kiedyś o niej na g :-) tradycyjnie bietka robi sałatkę z kurczakiem na wieczór bo obie jesteśmy na diecie :-D:tak:;-)

anisiaj kochana - ustalaj granice jak najwcześnie, ale Tobie nie musze nic doradzać - mądra jesteś= dasz radę z mamą :) czy to oznacza że teściowa z 6 dni przyleci na miotle ??? kupiłaś tę torbę ? co Ci odpisali ze stelażem?

smerfie, poczta :/ bez komentarza - u nas nie jest lepiej :/ :-(

m zabiera młodego na spacer, na 2 godz wrócą na deser - dziewczyny - 2 godziny bez małego :tak: CO JA MAM ROBIĆ ??????? :-D:-D:-D JAKI LUKSUS :-):-):-) idę na dłuuuuuuuuuuuuugoi prysznic, sianokosy wszędzie, peeling całego ciała - ACH :-);-);-)

Anisiaj ja wczoraj zrobiłam tego dżemu z 2 kg rabarbaru i 1/2kg cukru.Rabarbar obrałam ze skórki,pokroiłam w grubszą kostkę,włożyłam do garnka,zasypałam cukrem i poczekałam aż troszkę sok puści.Potem włożyłam ten garnek przykryty pokrywką do piekarnika nagrzanego do około 180 st i tak w tym piekarniku około 1 godzinkę(mieszając od czasu do casu).Potem wyciągam i stawiam na gaz i smażę aż prawie całkowicie sok odparuje i do słoiczków.Mnie z tej ilości wyszło 2 słoiczki nieduże.

Bietka uuuu,takie luksusy,ale masz zajefajnie!!!

Ostatnia edycja:
6 mamo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ogromnie zaciskam - może sikniesz w poniedz. co nas tak długo będziesz trzymała w niepewności :(

dokładnie - w tajemnicy :)

nauczyłam dziś robić Igorka "brawo" stoi i cały czas bije brawo :-D
od tygodnia umie ładnie robić "pa pa" :-)

Bietka, stawiam granice i chodzi nadasana, ale ja sie na to nie nabiore ;) A wiesz czemu Igi od tygodnia robi papa? Bo jego zona od tyg jest na swiecie i on Cie powoli przygotowuje na odejscie do Zosi ;)

Torby nie zamowilam, czasu brak ;) wozek bedzie najwczesniej 27 maja. 25 sa chrzciny u brata m, ja nie ide, tesciowa od 26 bedzie u nas, wiec jak 27 bylby wozek to wyruszam na spacery, zeby dac tesciowej wolna reke w gotowaniu ;)

6mamo, sikaj sikaj sikaj sikaj!:) dziekuje za przepis kochana, chyba sobie zrobie w pon. Tylko taki kwasny mi sie marzy, przy tej ilosci cukru to kwasny czy slodki wychodzi?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry