reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Krysiu mi tu pachnie II kreskami ;) &&&&&&&&&
Jak u Ciebie piekna pogoda to podeslij mi jej troszke bo u mnie szaro buro i tylko 7stopni :( ja sie pytam gdzie ta wiosna ????

Krysiu od razu cieplej mi na sercu :* bo cialo nadal zmarzniete

gdzie bietka , marta ??? meldowac sie bo karniaki beda Aga tez sie chyba nie meldowala dzis

bobo usprawiedliwiona bo w podrozy do rodzicow

Ja tez zyje ;) dzis prawdopodobnie zamorduje moja mame, co Mala steknie to ta leci do lozeczka. Juz dwa razy zwracalam jej uwage, dziecku nic nie jest, dalej zasypia a tu gotowosc jakby nie wiem co mialo sie dziac. Wiec jak uslyszycie w tv o morderstwie w moich okolicach, to sie nie zdziwcie ;)

Kingus u nas tez tak jest z paczkami. Trzeba miec pudeleczko poczty i basta. Dziekuje za poswiecenie ;*

6mamo hmmmm senna powiadasz?:) kiedy testujesz skoro @ 20?:)

Goraaaacoooooooo

Ostatnia edycja:
Tesciowa jest objeta czasem karencji 2tyg :) wyjatek tylko dla moich rodzicow, bo m ma dzis i jutro zajecia, a ja nie mam jeszcze wozka,zeby wyjsc z psem. Kochana ciesze sie, ale nie chce Zosi uczyc,ze jedno stekniecie i ktos obok jest. Ona sobie steka jak sie przeciaga, a mama juz leci ja pocieszac, bez powodu.

Ciasto z rabarbarem mi sie marzy, ciotki, ktora wpada do Zosi z ciastem?;)

reklama
Anisiaj ja mogę was odwiedzić.Wczoraj robiłam naleśniki z dzemem rabarbarowym,to dziś dla ciebie ciacho mogę upiec.A drożdżowe z kruszonką,jogurtowe czy jakieś inne.
A zatestuję ewentualnie pod koniec przyszłego tygodnia by mieć 100% pewności.

Kinga oddałam ci słoneczko,teraz u nas jest pochmurno i pada co chwilkę,na szczęście nadal jest ciepło.Jak ciebie kiedyś odwiedzę,to za to słoneczko fundujesz mi kawę z lodami i kawałek 3bita,hihi!!!

Ostatnia edycja:
Do góry