reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
ja zawsze jak lece do Gdanska to wypozyczam za mniej wiecej tyle samo i nie musze prosic zeby mnie ktos odebral a pozniej wozil , teraz na czerwiec tez juz mam zamowiony samochodzik , ja jestem juz uzalezniona od samochodu he
kurcze nie wiem na kiedy kupowac bilet na samolot ? musze do jutra kupic bo sa tansze o 20 procent

smerfetka ja jak robilam kurs prawa jazdy to uwielbialam jezdzic autem :) niestety egzaminy wszystkie oblewalam i nie mam prawka, stres tak mnie zjada ze nie jestem w stanie sie skupic i zapanowac nad stresem i oblewam :( a jak w belgii wyglada egzamin na prawko?

na g ustalamy co i jak :) zeby nieporzadane osoby nie widzialy hihi

bobo najwazniejsze czy ta data 20 lipiec wszystkim pasuje ? to kupie bilet i wtedy bedziemy reszte ustalac . ja przylece pewnie 19 i bede czekac na Was , jak ktoras bedzie chetna zeby przyjechac do mnie dzien wczesniej bedzie mi milo ;)

reklama
obzarlam sie jak swinia :szok: salatke grecka zjadlam i pekam hihi

m poszedl zaniesc nasze rzeczy na wyjazd do auta. jedziemy na 3 dni a rzeczy tyle ze szok i wiekszosc Juliski hihi

Do góry