reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

anisiaj wow ekspresowo :) i co Zosia je ? bebilon ?

jejku mam tyle pytań :) dobra wrzucam na luz, pomęczę Cię jak dojdziesz do siebie, ale chociaż mms z Zosią ???? wrzucę na g dziewczynkom :) plisssssssssssss

Ostatnia edycja:
reklama
bobo, u nas m mógł byc przy cc w ramach "cegiełki na Fundację św. Zofii", 200zł, niby trwało wszystko 17 minut, ale z nim było mi raźniej, bezpieczniej, więc skoro była okazja to skorzystałam.

bietka, zaraz będzie focia na g, m mi przyniósł lapka więc chwilkę posiedzę.

marta, miałam siarę zaraz po, ale Zosia jako wcześniak nie miała odruchu ssania. w sobotę była wredna położna, strasznie mnie sterroryzowała, że Zosia to len, a ja mam "marne szanse". kazała mi notowac, co godzinę sprawdzała, dogryzała, aż się pobeczałam. od tamtej pory nie mam nawet siary, choc od wczoraj mam lepszy laktator, coś się pojawia, a ja dalej walczę. u nas to podwójnie trudne - ja po cc, ona wcześniak, ale nie tracę nadziei.

anisiaj wow 17 min :) u mnie prawie 2 h :( najwazniejsze ze wszystko dobrze i piekna Zosienka juz jest na swiecie:) trzymam && za powodzenie laktacji :)

Dzień dobry dziewuszki!!!

Ale macie produkcję od rana,na akord lecicie czy co,hihi!!!
Martuś hej!!!Ja tobie z posiłkami dla Olinka nie pomogę bo moje to sklepowo-słoiczkowe żarcie jadły.
Anisiaj dzielna dziewczyna i tak jesteś!!!Ja po cc krwawiłam około 6 tygodni,ale już po około 2-3 tyg mogłam mieć normalnych rozmiarów podpaski.Tak jak Bobo przeciwbólowe brałam tylko w szpitalu i tylko dobę po cc.W domu mnie nic nie bolało.Trzęsiawki nie miałam,a pokarm pojawił się w 3-4 dobie.
Aga teściową się nie przejmuj,najważniejsze,że Dominik zadowolony!!!

M się ze mnie śmieje,że przy nadziei jestem,bo śpię całymi dniami.
Dziś na obiad pierogi ruskie,bo znowu mam lenia.

o rany ruskie pierogi, ale bym zjadła ;) może powiem m, że są dobre na laktacje to mi kupi?;)

6mamo, ja dziś mam 6 dobę i trochę mnie ten brak martwi. Przypuszczam tak jak Marta, że to ze stresu. Jutro mamy tą wizytę, ona trwa 60 minut i jest wyłącznie praktyczna, więc bardzo liczę na jakies wskazówki. kochana, może Twój m ma rację? kiedy testujesz?

bobo, bietka pytajcie póki jestem ;P

ktoś na Was czeka na g,wybaczcie jakość robione komórką

anisiaj szczepilas Zosie ta szczepionka bez rteci? jak sie czujesz jako mamusia? bebilon mleko dajesz? ile Zosia zjada? a w nocy jak? śpi z wami czy z sama w łozeczku? Nucia jak zareagowala na Zosie?

hihi ale mam pytan :)

reklama
Do góry