reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta widzę że Oli ma już dwa ząbki:) Kuba też:)

wczoraj przyjechali znajomi którzy będą jego chrzestnymi i kupili mu łóżeczko turystyczne bo mały tak mi goni po swoim ze strach bo tu głową uderzy o szczebelki tu wsadzi nogę miedzy szczebelki i płacze bo nie może wyciągnąć i się bałam że zrobi sobie krzywdę, zaskoczyli mnie nie spodziewałam się chrzciny chyba będą 4 sierpnia:)

marta może olej rzepakowy też ma dużo omega 3 ważnych dla dzieci
dajesz mu mięsko często ?

aga super :)

Bietka na razie dostał z dwa razy miesko i tak nie bardzo mu wchodzi, rybe mu ugotowałam to tez tak nie bardzo... a olej to ten nasz zwykły do smażenia ?
Aga ma zęby i ja znalazłam bo mnie ugryzł

sam zrobi 2 kroki, ale za rączkę idzie :) puszcza się i stoi sam - 2 kroki i upadek na pupę :)

marta jak gotujesz Oliemu ? na parze ? jeśli mogę coś doradzić to Oli już skończył 6 mcy - więc dawaj mu częściej mięsko - np. 4-5 razy w tyg i rybę raz w tyg :) teraz szybko rośnie, rusza się dużo więc potrzebuje więcej mięska i innych składników odżywczych - to jest zdanie mojej pani dr

Marta, zainwestuj w jedna dobra oliwe i posluzy Ci na dlugo. Nie kupuj najlepszej, ale dobra :) chyba ten Olivier to olej rzepakowy z oliwa, moze spec Bietka pozwoli zastapic :)

Aga, ja tez bym ryczala :) wczoraj ryczalam jak ogladalam foty z oddzialu wczesniakow i to byly foty sprzetu.na jednym byly pokazane te stanowiska obserwacyjne co Zosia lezala kilkanascie godzin i az sie poryczalam. Ciesze sie, ze Dominik zadowolony, to jest przeciez najwazniejsze, a tesciowa niech sp... ;)

Aga, Bobo dzieki kochane, trzymam sie mysli, ze bez szwow bedzie lepiej :) moze mnie tak napieprza przez ta moja pogmatwana budowe? Kto wie... Co do krwawienia, blagam powiedzcie,ze zejde chociaz do poziomu zwyklych podpasek, bo w tych materacach bella mama to oszaleje ;)

Bietka, powiedz Zieciowi, ze Zosia jest dzisiaj w sukience i ze wyglada szalowo ;)

Smerfie, jak tam zakup domu, kiedy reszta formalnosci?

Ostatnia edycja:
Bietka wiem ale na razie nie mam mieska :-( mam rybkę ale kurka kupiłam filety i ości były .... gotuje normalnie w wodzie samej, nie mam garnka na pare

reklama
marta - anisiaj dobrze radzi - Oliwa wyjdzie Cię taniej niż masło w dłuższym użytkowaniu :)

anisiaj AAAAAAAAAAAAAA chcę zdjęcie - DOMAGAM SIĘ STANOWCZO!!!!!!!!!!!!
dokładnie - zmieniamy suwaczek i wklejamy zdjęcia księżniczki :)

Do góry