reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

justi widzę różnicę :) nie mówię że na co dzień... dziś spróbowałam, bo się tak porządniej malnęłam :) hehehe
a na codzień jak bobo - krem BB i tusz i heja :-)

rozwiązałam maturę :) zdałabym - na poziomie podstawowym prosty był WOS, czekam na historię :) ciekawe z czym wystrzelą w tym roku :) hihihi

Ostatnia edycja:
reklama
powiem m zeby kupil mi to serum do rzes :) ciekawe czy bede widziec roznice :)

ja juz dawno sie tak porzadnie nie pomalowalam. zawsze bb tusz i gotowe :)

ja samego kremu nie używam, tylko zazwyczaj jakiś podkład. Mam przebrawienia na buzi po tabsach. I teraz latem to uzywam kremów z dużym filtrem.

a ja teraz jem
8b12767c651302afa2ced6a7ae6344ea.jpg

i pije
w800_h600_ma_bffffff.jpg

idealna dieta na moj tylek :(

witam z poranna kawka :)

bobo olej to odchudzanie bo nie masz silnej woli i szkoda zebys sie katowala ;-)

u mnie dzis znowu pada i zimnooooo a ja musze isc do pracy a chetnie bym polezala pod kocykiem :-)

MILEGO DNIA WSZYSTKIM :)

reklama
Dzien dobry, wszyscy spia, wiec mam chwile :)

u nas jak to ladnie napisala mi justi - sajgon :) dziecko i pies w kolnierzu (po spotkaniu 1:1 z dzikiem ma rany) do tego ja gorzej (w szpitalu dawali ketonal, w domu tylko apap), gdyby nie m, to juz bym zabila wszystkich, albo siebie ;)

Zosia jest cudna, taki przytulak. W szpitalu kazali mi "dopelnic" jej brakujace tygodnie bliskosci, mamy sie duzo z nia tulic, wiec tym bardziej trudno o chwile np.na bb. Jutro mamy wizyte w poradni laktacyjnej, w czwartek Zosia w neonatologicznej, a ja zdjecie szwow. M ma dwa tyg opieki nad nami, wiec powinnam szybko dojsc do siebie.

Laseczki po cc, dlugo dochodzilyscie do siebie? Dlugo krwawilyscie? Jak sobie radzilyscie z bolem?

No dobra, dosc o mnie. Co u Was? Piwo i korektor pod oczy-jestem na tak ;) gdzie gosia, pojawia sie? Co z Marta, bo nic nie kumam. Moze skoro zostalo nas tak malo, czas przejsc na grupe na fb i gadac na luzie?

Sciskam kazda z Was, dziekuje Wam za wsparcie i smsy, przepraszam,ze nie odpisywalam, ale wiem, ze to rozumiecie.

Wstawac spiochy!

Do góry