reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo nie używałam - Igor mówi baba, dada, dzisiaj zaczął tata, mówi "adziś", hau i różne inne dźwięki ale nie świadomie :) m nauczył go kręcić głową na "nie" i chodzi za rączkę :)))) zdolna bestia nie ???

nie ... :-( literka "m" mu nie leży :-D zosia też nie mówi

rozwiązuje maturę z Wos-u - cwaniara po 5 latach studiów z nauk politycznych :-D

bobo mówi na zmianę z baba - już Ci pisałam -w zeszłym tygodniu miał taki dzień że mówił bobo cały czas :-D

dziś bobo perfekcyjna pani domu z dwoma facetaki oglądasz tak późno ? o 22:30

w lidlu od 23 maja czyli od przyszlego czwartku beda fajne body dla dzieci z dlugim i z krotkim rekawkiem rozm 50-92 2szt 15zl :))) oplaca sie a lidl ma dobrze rzeczy dla dzieci. beda tez spodnie niemowlece bawelniane rozm 50-92 2szt 16zl

bobo łowca promocji - hehehe dzięki ;-)

wiecie co nigdy nie używałam korektora pod oczy - pod podkład, ale oglądałam ostatnio klinikę urody i tam ta laska ładnie maluje, kupiłam więc wczorak korektor rozświetlający eveline art scenic - i dziś użyłam go pod makijaż -rewelacja naprawdę ! oczy są takie "wypoczęte" naprawdę widzę różnicę :)))))
używacie korektora pod oczy ????

reklama
Do góry