reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

jestem :)

bobo po jeździe na mopie wpadła koleżanka i dlatego mnie nie było ;-) bobo a co z Twoimi włoskami - przecież masz ładną fryzurkę :)
anisiaj witaj w domku
6 mamo polecam Ci jedwab w płynie joanny

w końcu u mnie przestało padać ... od jutra ma być ładnie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem, czekam jeszcze na klientów. Jutro też wariatkowo. Ja powinnam się co najmniej rozdwoić.
Bietka, jak po wizycie znajomej?
Anisiaj, teraz ma pewnie urwanie czachy:)
U nas zimnooooooooo, mam nadzieję że jutro będzie lepiej:)

Jestem, czekam jeszcze na klientów. Jutro też wariatkowo. Ja powinnam się co najmniej rozdwoić.
Bietka, jak po wizycie znajomej?
Anisiaj, teraz ma pewnie urwanie czachy:)
U nas zimnooooooooo, mam nadzieję że jutro będzie lepiej:)

justi fajnie :) pogadałyśmy - szkoda że nie spacer, ale lało :baffled:
kochana no nie zwalniasz tempa nasza biznesłoman ;-)

bobo źle się czujesz w blond ????

Ostatnia edycja:
jestem wreszcie :)

ufff poniedzialek z glowy , pojechalam po umowe kupna domu a ten pajac zapomnial wrrrr jutro ma mi przyslac na maila i jak wszystko bedzie sie zgadzac to bedziemy podpisywac .
U mnie tez zimno i pada od rana , ja chceeeee wiosne :tak:

anisiaj witaj kochana , buziaki dla Zosi :)

Milego wieczorku :)

reklama
Do góry