reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

ja dziś sprzątam boo statnio dałam sobie fory :-) heh łazienka, kuchnia i pokój posprzątany jeszcze prysznic i odkurzanie i luz.... dziś znajomi wpadają ale kurcze o 20 tej troche późno ale cóż ....

Bietka oj tak przydał by mu sie kopas w dupas ha ha ha

reklama
Bietka, heh :) same wiecie jak to jest, pierdzaco-stekajacy-zgagowy slon ;) brzuszek kanciasty, teraz juz bardzo widac, ze Mala ma polowe brzucha, kopie i czka jak dzika, a najbardziej jak slyszy Piotrka :) Lapie chwile w domu i stresuje sie jutrem, bo mam rozmowe z ginem o cc. Wyobrazcie sobie,ze juz mieli mi wyznaczac date, jak powiedzieli,ze moj lekarz to ich dawny kolega i oni nie beda mu ingerowac, bo moze on zechce zrobic cc u siebie. I to powiedzieli mi przy wyjsciu, myslalam,ze ich rozszarpie, bo obiecywali cos innego. Wiec czekam na jutro, pelna leku, bo nie mam zadnego papierku, ktory mowilby cos o cc. Rece mi opadaja od decyzji tych lekarzy. No i bede prosila gina o przywrocenie tego leku, bo teraz biore go niby awaryjnie, co sprowadza sie do tego,ze musze brac 3 razy dziennie, bo bez tego brzuch boli.

Anita bedzie dobrze jeszcze troszkę i Zosia będzie , jesteś w dobrych rękach ufach ginowi a on wie co robi ;-)

JA MAM PRANIE, SPRZĄTANIE

6mamo a jak w ogóle Ci się podobało spędziłaś miło czas ?

anisiaj kochana więc ja trzymam kciuki za jutro &&&&&&&&&&& niech rozmowa idzie po Waszej myśli :*
bobo moja ku końcowi @ - czuje się jakbym przytyła 100kg, wczoraj placki ziemniaczane i zeżarłam twixa :zawstydzona/y:

ja sprzątam codziennie no ale mam psa, więc.... - łazienki zostawiam na jutro- tam Igor nie wchodzi więc może być lekki syfek :laugh2::-p
kupiłam wczoraj "urządzenie" i młody wcinał przez to jabłko :) fajna sprawa
3020160570

u mnie w nocy była burza :/ i teraz idzie kolejna

boicie się burzy??? bo ja bardzo ... :( i dlatego jestem nie wyspana :(

bobo kupiłam wczoraj w takim sklepie jak entliczek - u nas w krak takie są ;-)
dałam 27 zł widzę że canpol ma tańsze :baffled: szkoda że nie sprawdziłam, myślę że w smyku mogą być

Aniś wiem że już cię nic nie pociesza ale już nie długo i Zosieńka bedzie z wami

Widziałam zalew:)

Bietka fajne urządzenie, jejku co to już nie wymyślą:)

idę sprzątać bo mam gości po południu

miłego dnia:)

reklama
Bietka też chciałam to kupic na allegro już sie rozglądałam super sprawa ten gryzak
Aguś to już od dawna jest 2 lata temu kumpela kupiła to ;-)

Do góry