reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry:)

u mnie pogoda też do du.y ale może się wypogodzi

Miłego dnia wszystkim:)

Justi kupiłam sukienkę, musiałam bo nie miałabym w co się ubrać na tą komunię

6 mamo ja do Krakowa mam 60 km, nie mieszkam w Oświęcimiu tylko 5 km dalej w Bieruniu ale jak będziesz to zapraszam:)W Oświęcimiu jestem zameldowana i mam tam mamę i babcie:)

reklama
cześć wszystkim

u nas zimno, padało - teraz szaro-buro

bobo ja wczoraj miałam placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym - babcia usmażyła ;-)
images

marta współczuje :( szukasz jeszcze ???

miłego dnia dziewczynki :*

Bietka szukam :-( ostatni raz nimi zamykałam drzwi w piątek a we wtorek bo basenie chyba je widziałam to doś długo

Oli zjadł w końcu kaszke łyżeczką :-)

Bietka ja też ale przeryłam wszystkie torebki i nie ma, jest jeszcze obcja bo tam gdzie kłade klucze Antosia sie bawiła córka siostry m i wszystko wywalała wiec moze gdzies go wsadziła no już nie mam pojecia

Dzień dobry dziewczynki!!!
U nas dzisiaj też szaro,buro i pochmurno i zimno bo 14 st.
Ja jeszcze się nie wyspałam,wczoraj po przyjeździe padłam na ryjek i spałam w opakowaniu z nosem w laptopie w zasadzie do teraz.Tyle zajefajnych wrażeń wczoraj było.

Bobuś kurczę skąd ty masz moje foty,hihi!?:-)
Martuś brawo dla Olinka,super chłopczyk!!!A co do kluczy,to może tak na spokojnie,może zadzwonić i zapytać się czy może ta mała nie wzięła sobie kluczy jako zabawki.A tak poza tym dobra była ta drożdżówka,możesz mi taką do mnie podesłać?A jak m po mojej wizycie.
Bietka ale smaka narobiłaś tymi plackami!!!
Aga jeśli będę w twojej okolicy ,odwiedzę was na pewno!

6mamo he he drożdżówka z biedronki też je bardzo lubie ale rzadko jadam bo... dupa rośnie a moje bułeczki Ci nie smakowały ? może przesoliłam znów ? :sorry:

reklama
Do góry