reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
ZNALAZŁ sIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KLUCZ !!!!!!!!!!!!!! m miał go w spodniach w kieszeni - udusze go !!!!!!!!!!!!

Marta to super,że klucze się znalazły.Teraz ty,schowaj klucze m do swoich spodni,hihi!
A ten twarożek gdzie kupujecie?
Bobo ,Marta wasze maluchy na żywo jeszcze słodsze,do schrupania.

Ja niestety nie widzę tego zalewu,bo leci Madagaskar 3.

Ostatnia edycja:
6mamo dziękuję ;-) Olinek śpi teraz a wczoraj miał tyle wrażeń że jak poszedł spac po kąpieli to obudził sie o 6 dopiero ha ha ha wiesz co w marketach powinien byc ten twarożek musisz sie rozejżec, ten akurat przywiozłam z domu z czarnkowa ale na pewno jest u Was

w lidlu od poniedzialku beda fajne ubrania damskie i beda pizdzamki dzieciece za 16zl (rozm 86-116)
a od czwartku tez beda fajne rzeczy i takie na plaze dla dzieciaczkow . fajne maja te oferty na teraz :)

Ostatnia edycja:
reklama
6 mamo ja uwielbiam placki ziemniaczane, naleśniki, schabowe ale nie znoszę ich smażyć i smrodu jaki potem mam w domu :crazy::baffled: dlatego nigdy już nie będę miała aneksu kuchennego tylko osobną kuchnię

bobo dzięki - poluję na piżamki :))) :-) jak samopoczucie ? @ się rozkręciła ?

marta to super, kopas w dupas dla m

anisiaj zmywałam podłogi, nie mam włączonego TV :/ :baffled: jak tam brzusio jest już wieeelkiiiii ????? mała kopie ??? dobrze sypiasz w nocy ? :) zadałam 100 pytań bez jednego kluczowego, za które byś mnie zabiła :-D:-D:-D ( mianowicie "jak się czujesz?" )

Do góry