reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Ja jestem,poleżałam,pospałam troszkę,bo coś mnie głowa pobolewa.
Martuś kochana wszystko było smaczne,chętnie zjadłabym więcej,ale tak głupio mi było nażerać się do pełna,ale głodna nie byłam.
Mój m mówi,że nie może się doczekać teraz waszego przyjazdu.
Bobo tak zachwalasz tego grila,że jak jeszcze kiedyś przyjadę do Poznania,to nie odpuszczę tobie i będziesz musiała zrobić jakieś mięsko na tym grilu i fryty,hihi.Żałuję,że tych ciastek u ciebie nie pojadłam więcej,bo były pyszne,a na wynos głupio brać,hihi!!!

Byliśmy też u brata m,no i jego żona jest 10 tygodni w ciąży,a mnie serce zakuło wtedy,no nie jestem zazdrosna ,życzę im jak najlepiej.Ale ja już 40 lat i tyle czasu próbujemy i nic.

reklama
6 mamo u mnie "starszym grillowym" jest m hihi. ja sie tego nie tykam :) no a ciasteczka co postawie i m zjada hihi i juz niewiele zostalo.

hejka :)

byli u mnie rodzice :) zostali z małym a my pojechaliśmy sobie z m na spacer, tylko we dwójkę :) szkoda że burza nas złapała i deszcz :baffled:

6 mamo doczekasz się kochana :* wierzę w to !!!
bobo oj ja bym podjadła Ci takiego mięska z grilla ;-)

jestem koleżanki pojechały, było fajnie:)

Kuba już śpi wykąpany a teraz starszym kolacje i do spania

bobo odkąd widziałam reportaż o parówkach nie jem ich :confused2:
mam ciemnie pieczywko i pastę jajeczną, marzy mi się kanapeczka ....

reklama
Do góry