reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Justi, musze cofnac suwaczek o tydzien, bo go przyspieszylam po tym jak na 2 usg Zosia wyszla o tydzien wieksza. No ale lekarze licza wg pierwszego usg, bo @ mialam baaardzo nieregularne. No wiec mam dzisiaj 33tc3d.

reklama
Anisiaj, to i tak już tuż tuż!! mnie na usg za każdym razem inny termin wychodził, ale @ miała regularnie i z tego wyliczyli.
Bobo, w sobote chcieliśmy jechać do krakowa, i teraz to nie wiem czy pojedziemy, bo jak będzie lać to szkoda jechać, nigdzie nie pochodzimy. A jak nie teraz to nie wiem kiedy, bo ostro na budowie się zacznie:(

jestem :)
padnięta, byłam u babci :)
u nas lało cały dzień, zimno, mokro, nie dało się wyjść na spacer

no marta, bobo 6 mama - pisać coś więcej o spotkaniu ;-):tak::-)
cześć aniś :) leżakuj, już niedługo :)
justi - życzę dużo sił przy wykończeniu ;) pogoda nie zachęca do odwiedzenia nas
smerfie &&&&&&&& za poszukiwania domku :-)

Bobo komunie mamy 12 maja:)

Aniś odpoczywaj kochana wiem że masz już dość ale już nie długo

Smerfi powodzenia w szukaniu domu:)

Bietka u nas też lało cały czas ale to podobno tylko dziś ma taka pogoda być

Justi zawsze to jakaś perspektywa:)

Aga, to już za 1,5tygodnia! Kupiłaś sukienkę???
Wymyśliliśmy, że w sobotę rano podejmiemy decyzję:) nic nas nie goni ani nie trzyma, i zobaczymy jaka pogoda.

reklama
Do góry