reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzień dobry :)

miłego dnia życzę :*

aguś - dziewczyny wszystko już wczoraj napisały - buziak ode mnie :* (po burzy zawsze wychodzi słońce- wiem, że to tylko chwilowe kłopoty i za niedługo wszystko obróci się na dobrą stronę)

smerfie Ok będę trzymała &&&&&

Dzień dobry:)

A co tu tak cicho dzisiaj???

ja jestem u teściowej, byłam kupić Dominikowi buty do komunii a ju z miałam przerażenie w oczach bo nigdzie nie było rozmiaru ale na szczęście kupiliśmy rozmiar 37 i sukienkę dla Oliwii teściowa kupiła chyba ma dzień dobroci

miłego dnia kochane:)

Smerfi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej dziewczynki :)

wlasnie wrocilam z banku z mieszanymi uczuciami dadza mi kredyt na dom ale nie na ten bo podatek kastralny na ten dom wynosi o 300 euro za duzo :( ale bede szukac czegos z nizszym podatkiem , ten sie wynajmie a w tamtym bedziemy mieszkac , kredyt sie splaci z wynajmu a dom zostanie , tylko nie bede mogla sprzedac ich przez 10 lat ale to nie problem . to w weekend biore sie za intensywne poszukiwania.

MILEGO DNIA :)

Dziewczynki nie wiem kiedy napisze cos wiecej na g, bo nie siadam do kompa. Ciagle leze, fajnie, ze jestem w domu, ale w szpitalu mniej sie balam.

Smerfie, kciuki za domek, zazdroszcze poszukiwan :)

Aga, mam nadzieje, ze Twoj syn zapamieta komunie jako piekny dzien z Wami, piekne przezycie. Na reszte brak mi slow, trzymaj sie kochana :*

reklama
Jestem i ja. Wpadł do nas mój kolega z przyszłą żoną z zaproszeniem na wesele:)
U nas leje:( buuuu, co za pogoda:((((((
Anisiaj, ale już ci niedużo zostało!!!!!
Aga, nie mamy konkretnego terminu na przeprowadzkę, bo nie chcę za bardzo planować, bo jest bardzo dużo pracy jeszcze. Myślę że na przyszłe lato.
Smerfetko, jak coś upolujesz pokaż nam!!!!! co do drugiej sprawy...poczekaj, jeszcze tylko parę dni!

Do góry