reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta a ten wozek co mialas juz sprzedaliscie?
kiedy na basen z malym idziecie?

ja juz sie pozegnam :)

ide ogladac "biala rekawiczke " hihi

dobranoc

Ostatnia edycja:
Ja jestem na chwilkę.
Chyba na głowę upadłam,bo jutro będę robić pierogi ruskie,z mięsem i ze szpinakiem.Właśnie sobie farsze dziś już przygotowuję.

Małgosiu witaj!!!Jak dobrze,że jesteś!!!
Marta daj znać jutro jak było na basenie.

jestem i padam ;)

wrocilam z pracy polozylam sie na chwile i dopiero wstalam :szok: prysznic i zaraz ide lulu bo oczy same mi sie zamykaja , ale mnie dzis skurcze lapia , cholerka dawno nie mialam tego problemu zapodalam sobie magnez i mam nadzieje ze jurtro juz nie wroca.

Marta fajny wozeczek :)

bobo ja mam stroj podobny do tego Halter tankini, high waist bottom from VENUS

anisiaj jak tam osdtawili lek ??

Gosiu milo ze jestes ;)

KOLOROWYCH SNOW

dzien dobry :)
ja z kawka nie wyspana :wściekła/y: m jechal do hurtowni z rodzicami i mnie obudzil i julke tez pacan jeden. powiedzialam mu ze jak bedzie jezdzil do hurtowni to bedzie spal u rodzicow.
marta jaki stroj kupilas? na termy jedziecie?
6 mamo a to bedzie wyzerka pierogowa :)
milego dnia wszystkim

reklama
hejka powoli sie pakujemy
Bobo tak na termy a stroju nie kupiłam mam mój 2 częściowy trudno mam rozstepy ale w jedno częsciowym wygladam jak stara baba

Do góry