reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
6 mamo niby chodzi "na paluszkach" ale pojscie do lazienki pozniej drzwi od domu lazenie po panelach itp. budzi to.

jaka u was pogoda? u nas do du....py :(

dzień dobry

wybaczcie ale mama mnie odwiedziła o 9 rano :-D:szok: szalona kobieta
obyło się bez stresu i - tylko 1 komentarz: dlaczego Igor nie bawi się w swoim pokoju, tylko w salonie? :cool2::cool: przemilczałam
pojechała już, :-p

u nas też pogoda do bani, ale nie pada, odpocznę od tych upałów i zaduchu :tak:

U nas pogoda nie najgorzej,słońca jak na lekarstwo,jest nieco chmurek,ale nie pada i jest 17 st na plusie.Jest nawet przyjemnie,nie ma duchoty!
Bobo podaj mi później długość rękawka bluzeczki Julki.
Bietka moja mama też czasami mnie nawiedza o różnych porach.

bobo powodzenia u dentysty i w poszukiwaniu stroju :)

6 mamo u mnie taka sama pogoda

anisiaj kochana daj znać :*

justi mam nadzieje że dane mi będzie kiedyś skakać po swoim dachu i "robić" przy swoim domu :))) ale chętnie pomogę :)

smerfie :* miłego dnia

marta daj znać jak po basenie - jak Oli :) kupiłaś mu pieluszko do pływania swimmers ???

Ostatnia edycja:
jestem było czadowo Oli zadowolony nie bał sie cieszył się ;-) za tydzień idziemy znowu
Bietka kupiłam mu pieluche ale już na basenie bo mają tam sklep :-)

reklama
Do góry