reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej Dziewczynki

Wpadłam się przywitać.
Dzisiaj przyjechałam do domu pozałatwiać sprawy.Jutro wracam do mamy.
Siedze w pokoju bez światła.Dobrze że tv i komp działają na przedłużaczu.
W domu...... szkoda gadać.

Jutro umówiłam się do fryzjera.Kolorek wrzucę i odświeżę fryzurkę.

Wydarzyło się coś ważnego?

gosiu milo ze jestes :)

z waznych wydarzen to

anisiaj w szpitalu juz lepiej sie czuje ktg ma dobre dzis jej leki odstawili i juto moze wyjdzie
ja i dziewczyny nadal sie katujemy dietami i odchodzaniem z roznymi efektami
aga nie moze chwilowo do nas zajgladac
smerfetka i justi zapracowane
evel zajeta kursem florystycznym i juz zadko bywa

nie , nie do porodu. poprostu odstawili, nie stopniowo tylko od razu. jutro maja badac anisiaj i jak bedzie ok to pojdzie do domu i w domu bedzie lezec

cześć gosia :)
justi ja chyba zatrudnię się u Ciebie na budowie :tak:;-) szybciej schudnę :laugh2:

kurde dziewczyny czy Wy też tak słabo się czujecie odkąd jest lato ??? nie wiem czy mój organizm ma przesilenie wiosenne ? czy nadmiar świeżego powietrza mi szkodzi ??? :rofl2:

idę spać... kuzynka weszła i wyszła, spieszyła się - na rękę mi to :sorry:

dobrej nocki :*

A co Anisiaj na to odstawienie? Czytałam wcześniej że nie była zadowolona i reakcja była przewidywalna więc wrócili do leków.
No zobaczymy.

Elu u mnie róznie.Raz mam więcej siły innym mniej. Myslę ze to przesilenie.

no gosiu nasza aniś nie jest zadowolona z odstawienia, bo ostatnio skończyło się tak jak się skończyło ... ale lekarze wiedzą lepiej.

dobra zmykam , buziaki :*

reklama
Marta, fajny wózek. Jak my kupowaliśmy to zależało nam na parasolce, kupismy coneco. Do tego kuba ma jeszcze po synku szwagierki chico.
Bietka, zapraszam, pracy mnóstwo i nie wiem jak jutro wstanę.
Gosiu, witaj!!!!!
Bobo, ja kupiłam sobie rower jakieś 4-5 lat temu. W zeszłym roku dokupilismy fotelik dla Kuby.

Do góry