reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej Dziewczynki

Wpadłam się przywitać.
Dzisiaj przyjechałam do domu pozałatwiać sprawy.Jutro wracam do mamy.
Siedze w pokoju bez światła.Dobrze że tv i komp działają na przedłużaczu.
W domu...... szkoda gadać.

Jutro umówiłam się do fryzjera.Kolorek wrzucę i odświeżę fryzurkę.

Wydarzyło się coś ważnego?

gosiu milo ze jestes :)

z waznych wydarzen to

anisiaj w szpitalu juz lepiej sie czuje ktg ma dobre dzis jej leki odstawili i juto moze wyjdzie
ja i dziewczyny nadal sie katujemy dietami i odchodzaniem z roznymi efektami
aga nie moze chwilowo do nas zajgladac
smerfetka i justi zapracowane
evel zajeta kursem florystycznym i juz zadko bywa

nie , nie do porodu. poprostu odstawili, nie stopniowo tylko od razu. jutro maja badac anisiaj i jak bedzie ok to pojdzie do domu i w domu bedzie lezec

cześć gosia :)
justi ja chyba zatrudnię się u Ciebie na budowie :tak:;-) szybciej schudnę :laugh2:

kurde dziewczyny czy Wy też tak słabo się czujecie odkąd jest lato ??? nie wiem czy mój organizm ma przesilenie wiosenne ? czy nadmiar świeżego powietrza mi szkodzi ??? :rofl2:

idę spać... kuzynka weszła i wyszła, spieszyła się - na rękę mi to :sorry:

dobrej nocki :*

A co Anisiaj na to odstawienie? Czytałam wcześniej że nie była zadowolona i reakcja była przewidywalna więc wrócili do leków.
No zobaczymy.

Elu u mnie róznie.Raz mam więcej siły innym mniej. Myslę ze to przesilenie.

no gosiu nasza aniś nie jest zadowolona z odstawienia, bo ostatnio skończyło się tak jak się skończyło ... ale lekarze wiedzą lepiej.

dobra zmykam , buziaki :*

reklama
Marta, fajny wózek. Jak my kupowaliśmy to zależało nam na parasolce, kupismy coneco. Do tego kuba ma jeszcze po synku szwagierki chico.
Bietka, zapraszam, pracy mnóstwo i nie wiem jak jutro wstanę.
Gosiu, witaj!!!!!
Bobo, ja kupiłam sobie rower jakieś 4-5 lat temu. W zeszłym roku dokupilismy fotelik dla Kuby.

Do góry