reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
ogladam te stroje na necie i nie wiem ktory bylby odpowiedni zeby to wstretne brzuszysko ukryc. a nie chce czekac w nieskonczonosc z kupnem stroju

Dziewczynki jestem zdezorientowana...odstawilu mi dzis ten lek, nie stopniowo, ale od razu. Jak do rana nie bedzie skurczow, to jutro wyjde. Nie wierze,ze tym razem sie uda. Wtedy dwa razy odstawiali stopniowo i sie nie udalo, teraz gwaltownie. Niby to swietni lekarze, ale ja tego nie rozumiem i boje sie :(

Anisiaj nie martw się ,na pewno będzie dobrze!!!U nas w Gorzowie ginowie też tak robią.

Bobo ja swój strój w necie kupiłam,ale ufuksiło mi się bo był/jest dobry.Ja mam cyce 100D,hihi nikt mnie nie przebije,hihi cyce jak donice:-):-):-)

6 mamo ja mam 80-85 A i ciezko taki dostac :( jak sa stroje jednoczesciowe to np rozmiar 40 na mnie a cyce jak donice i co ja tam wsadze? buuuuu
anisiaj pewnie zobacza jak po tym leku i jak bedzie ok to do domu :) dosc jedzenia na koszt panstwa hihi :) najwazniejsze zeby nic sie nie dzialo jak pojdziesz do domku.

reklama
Do góry