reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

aniś nie denerwuj się, wiedzą co robią - wszystko dla Waszego dobra :* &&&&&& kciuki :*
bobo no moja powinna zawitać jutro :/ @ to się zgrałyśmy ? dziś Juli je gerbera ???
6 mamo a dzieciaczki mają się dobrze? wszystkie zdrowe na 100% ? :-)

reklama
Kurczę szkoda,że słoni nie zatrudniają!!!
Hehe,widziałyście dziewuszki film NORBIT z Eddim Murphy,hehe to ja tak wyglądam w stroju jak Rasputia!
Bietka dziękuję,dzieciaki zdrowe!Ja teraz mam @ i na majówkę będę już po,ufff!!!

Ostatnia edycja:
Anisiaj będzie dobrze kciuki i buziaki dla Was :* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bietka co wprowadzałaś po 6 miesiącu ? Dziś Oli dostał kurczaczka jadł aż uszy sie trzęsły ;-) chce iśc mu rybkę kupic i ugotowac
6mamo kiedy przyjeżdżasz?

6 mamo widzialam ten film :) ta Rasputa to ja :) no kopiuj - wklej bobo :) :-D

bietka Julka dzis juz druga kupe zrobila ale taki bobek twardy. tak sie meczy jak to robi cisnie i cisnie i wyciska mi takiego bobka. teraz jak jej dawalam obiadek to cisnela i ten bobek jakis "kolorowy" byl. nie mial jednego koloru. moze te sloiczki jej nie sluza? po owockach powinna byc chyba luzniejsza kupka?

reklama
jeszcze nie bo ta baba to jakaś ***** za późno odczytała mojego maila i teraz mi napisała ze o 15stej bedzie to jej odpisałam ze ma dac adres no i nie odpisała wkurza mnie takie coś nie daje adresu ani numeru zachwile jej napisze ze ma sie w dupe pocałowac

Do góry