reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

aniś nie denerwuj się, wiedzą co robią - wszystko dla Waszego dobra :* &&&&&& kciuki :*
bobo no moja powinna zawitać jutro :/ @ to się zgrałyśmy ? dziś Juli je gerbera ???
6 mamo a dzieciaczki mają się dobrze? wszystkie zdrowe na 100% ? :-)

reklama
Kurczę szkoda,że słoni nie zatrudniają!!!
Hehe,widziałyście dziewuszki film NORBIT z Eddim Murphy,hehe to ja tak wyglądam w stroju jak Rasputia!
Bietka dziękuję,dzieciaki zdrowe!Ja teraz mam @ i na majówkę będę już po,ufff!!!

Ostatnia edycja:
Anisiaj będzie dobrze kciuki i buziaki dla Was :* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bietka co wprowadzałaś po 6 miesiącu ? Dziś Oli dostał kurczaczka jadł aż uszy sie trzęsły ;-) chce iśc mu rybkę kupic i ugotowac
6mamo kiedy przyjeżdżasz?

6 mamo widzialam ten film :) ta Rasputa to ja :) no kopiuj - wklej bobo :) :-D

bietka Julka dzis juz druga kupe zrobila ale taki bobek twardy. tak sie meczy jak to robi cisnie i cisnie i wyciska mi takiego bobka. teraz jak jej dawalam obiadek to cisnela i ten bobek jakis "kolorowy" byl. nie mial jednego koloru. moze te sloiczki jej nie sluza? po owockach powinna byc chyba luzniejsza kupka?

reklama
jeszcze nie bo ta baba to jakaś ***** za późno odczytała mojego maila i teraz mi napisała ze o 15stej bedzie to jej odpisałam ze ma dac adres no i nie odpisała wkurza mnie takie coś nie daje adresu ani numeru zachwile jej napisze ze ma sie w dupe pocałowac

Do góry