reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

anisiaj &&&&&&&

bobo tu i 100 zdechow nie pomoze ....

napisalam na G a anisiaj wyslalam PW i prosze o jakas rade bo inaczej eksploduje ..... a tymczasem lece do pracy

Buzi :*

reklama
witaj 6 mamo :)

smerfie
mimo wszystko miłego dnia

anisiaj &&&&&&&&& i czekamy na wieści

bobo jak humorek dzisiaj ? oj uwielbiam kakao i bułeczkę z dżemem truskawkowym do tego- pyychaaaaaaaa

czesc kochane wadam powiedziec ze m ma 2 tyg wolego wiec bedzie mnie mało. Z nowości to kuppujemy spacerówke można obniżac siedzenie na leżąco, półsiedząco i siedziąco o 13 tej jedziemy odebrac a nasz 3 funkcyjny sprzedajemy :-) jutro na basen a no i wprowadzam gluten młodemu jak na razie oki ;-) a tu co sie działo?

marta pokaz spacerowke. w tesco sa obnizki strojow kapielowych. wczoraj bylam ale np rozmiar 40 to mam takie cycki ze skarpety chyba musialabym napchac. nie przewidzieli tego ze sa hipcie takie jak ja co maja male cycki :(

Hej Dziewczynki, ale produkujecie!!!! ja wczoraj padłam o 20.30:)) razem z Kubą. M mówi że nie daje sobie ręki uciąć czy to na pewno Kuba pierwszy usnął:)
Teraz lecę na budowę, będę po południu
Bietka, nic nie słychac na ten temat:)))))))))))
Bobo na pewn coś fajnego znajdziesz!!! na takiego hipcia jak ja się znalazło to ty nie powinnaś mieć z tym problemu!!!!
Nienawizdzę kakaooooooo/a. Bleeeeeeeeeeeeeee:-)

cześć marta :) a czemu zmieniacie spacerówkę ?

bobo w h&m lub c&a osobno kupisz majteczki a osobno górę od kostiumu więc możesz sobie skompletować i nie są drogie

Bietka bo przynajmniej nam sie do auta zmieści a tak jeździmy bez wózka wszedzie
Bobo dekalhlon ( nie wiem czy sie tak pisze) ma mega przeceny wczoraj byłam fajne są ;-) w pepco też są fajne stroje

my jutro idziemy na basen z małym ale ide w moim stroju dwuczęściowym mam w dupie ze mam rozstępy w jednoczęsciowym wyglądam jak stara baba

tą jedziemy odebrac http://www.gumtree.pl/cp-wozki-dla-dzieci/poznan/baby-design-sprint-476152639

Ostatnia edycja:
bobo a takie wyższe typu spodenki ?
malwina_pom.jpg

reklama
marta bardzo ładny i śliczny kolor - też wydaje się duży, no ale pewnie sprawdziliście że się zmieści
cena rewelacyjna :-)

Do góry