reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
no to ja nie wiem co z ta baba

co macie dzis na obiad? ja bob :) kupilam sobie mrozony :)

julka juz mi dzis 3 bobka takiego twardego jak krolik zrobila :( a nameczy sie przy tym sptrasznie :( to chyba niedobrze co?

ja miałam ziemniaki i fasolke i jajo

nie mam pojecia bo Oli sie nie męczy przy kupkach moze daj jej jabłuszko na deserek dobre jest na wzdecia

głupia baba kazała mi przyjechac o 15 stej a nie podała adresu za godzine jej napisze ze ma sie w dupe pocałowac jak nie odpisze

nie wiem kiedy na zumbe pójde ten i następny tydzień odpada bo teraz 3 maj a w poniedziałek m jedzie do mamy na 4 dni bo kuzyn mechanik auto nam zrobi to co babka nam pukła w przód i malowanie maski

a co jej dałaś dzis do jedzenia?

Martuś jak pogoda pozwoli to 1 lub 3 maj będę w Poznaniu.
Bobuś może właśnie daj Julce jabłuszka.Czasami tak się zdarza,że dzieci mają zaparcia,ważne że w ogóle robi kupkę.A boli ją brzuszek,jaki jest twardy czy miękki.

dobra jade po ten wózek odpisała ;-)
Bobo moze ziemniak ? Oli na początku też go bolał po ziemniaku a teraz jest spoko ae odczekałam troche
6mamo to sie spotkamy mam nadzieje ;-)

reklama
6 mamo nie wyglada zeby ja bolal brzuszek bo normalnie sie zachowuje. poprostu sie wykupkac nie moze hehe
marta ona juz jadla dania z ziemniaczkiem i nic jej nie bylo

Do góry