reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Melduje się! późno ale urwanie głowy dzisiaj. Ledwo wróciłam z objazdu po przedszkolach, ogarnęłam się trochę, zajęłam chwilę pracą, to musieliśmy jechać do urzędu i po wyceny okien do kilku firm. Wskoczyliśmy jeszcze na dobrą kawę i lody:) i zeszło nam do 16.30. Odebraliśy Kubę i poszliśmy na budowę na spacer. Do domu zawitałam około 19...wykąpałam Kubcia, nie zdążyłam w piżamkę ubrać, jak słup koło domu zaświecił jak choinka i wszystko w domu włączało się i gasło. Okazało się że bażant popełnił samobójstwo na drutach zrywając jeden z nich. Energetycy dość szybko się uwinęłi i znowu mam elektryczność:).
Już was doczytuję!!!! a mam cały dzień do nadrobienia!

bieta dzieki za info od anisiaj , ja dzis tez pisalam do niej sms tzn probowalam bo nie chcial sie wyslac :(

bobo to czekamy na linki;-)

justi i co z przedszkolem ???

ja tez zmykac juz spac bo glowa mi peka , DOBRANOC :)

Bobo, Kuba się dostał:) niby zostały 2 miejsca, i rozmawiałam z dyrektorką, która nie omieszkała mnie wnerwić, stwierdzając że w pewnym sensie siedzę w domu. Zawsze mam ochotę powiedzeć że poleguję całe dnie:-)
@ Ci się spóźnia??? Ja zawsze mam ochotę na słodycze przed:))))
Bietka, dobrej nocki!!!!!!!!
6-kowa, eh te chłopy!!!! zdrówka dla Was!!!!
Marta, fajnie że Oliemu już lepiej, teraz temperatura nie powinna już rosnąć!
Anisiaj, super że ktg jest dobre!

reklama
Do góry