reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Bobo, czyli Ciebie Ewa tez zaraziła:-D
Justi, a pamietasz o spódnicy, o której Ci wspominałam?
Anisiaj, wazne, że juz bliżej niż dalej;-) Wszystko już wybrane? Wózek, pokoik powoli sie urządza?

reklama
Dzoanko, pokoiku nie bedzie tylko do 2lat kacik w sypialni. Wszystko wybrane, ale jeszcze nie kupujemy, zeby sie nie zagracic ;)

Sluchaj, co to za kociak? Zostaje u Was? Panienka go zaakceptowala?

Cholercia, na 1 Barca a na tvn bedzie Top model, nie wiem ktora plec we mnie wygra ;)

Justi, no szkoda:-( Nic to będę szukac dalej, a Ty miej oczy otwarte:-D
Bobo, ja Ewy dawno nie ćwiczyłam. Przeszłam na aerobik i bieganie. Ale w tym tygodniu cos kiepsko mi to wychodzi, jestem mega senna. To pewnie ta kiepska pogoda, przydałoby mi sie troche słońca. W poniedziałek to aż chciało mi sie z domu wyjść
Marta:-D
Anisiaj, no wzięliśmy ta pierdołę z fundacji Kocie Życie. Ciągle był bity na dworze, bo on taki w ogóle nie umiejący dbać o swoje interesy. Nie jest agresywny, taki baaaardzo poooowooolny kizio mizio. Chcielismy go wziąć na tymczas, bo nie wiedzieliśmy czy nasza kotka go zaakceptuje, ale dała mu szanse, więc zostaje:-D Dobrze, że mi przypomniałaś o top model, musze napisać M, żeby mi nagrał:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
marta to chcesz isc na tego chrobrego czy nie? jak tak to dzwon i sie zapisuj bo po co czekac i inni Cimiejsce zajmuja wiec sie spiesz Kochana. a moze w tej przychodni co nawiedzona jest? tam tez pediatrzy jacys sa

reklama
Justi cieszę się,że z Kubolkiem jest wszystko dorze,a swoją drogą mój trzylatek też nie zamierza iść spać.
Bobo super skrócik,tak mnie chwalisz,że zaraz w piórka obrosnę!!!
Bietka
ja poproszę taką nie mocną kawę z lodami:tak:!
Martuś co za wariat taką krzywdę Olinkowi zrobił.Mój Karol jak miał około 3 lat to rano zaczęła jemu lecieć krew z siusiaka i pojechałam na IP,tam lekarz chirurg odciągnął,powiem więcej nawet lekko naciął,ale nie robił tego na siłę.Po powrocie do domu Karolek nie odczuwał bólu nawet przy siusianiu,mieliśmy okłady z kory dębu na przemian z rivanolem.
Dzonka witaj,nareszcie jesteś!!!Ja jeszcze przed wakacjami będę miała kicię w domku.
Anisiaj mój m śpi,ale synkowie oglądają meczyk,a ja siłą rzeczy razem z nimi.

Dziewczynki powiem wam,że ustawiajcie się do naszego Bobusia po płynne szczęście,bo jest pyszne!!!

Do góry