reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
milo ze wrocilas do nas :)
kurde mam nadzieje ze spamietam wszystko hihi
anisiaj nadal lezy i odpoczywa z Zosia :) ladnie obie rosna :)
smerfetka wrocila do pracy
marty Olis byl chory na antybiotyku ale juz na szczescie wyzdrowial i jest dobrze, w lutym go chrzcili
bietka cwiczy biegi przelajowe po domu bo Igi raczkuje i wszedzie jej "sprzata"
6 mama tak sie zajela szydelkiem ze malo co jej u nas ale jak ma mozliwosc to pisze. tworzy naprawde cudenka na szydelku
evel chodzi na kurs florystyczny z UP
aga i ja postaremu czyli wszystko dobrze :) dzieci nam rosna :)
gosia rowniez szydelkuje i piekne bransoletki tworzy i jak ma chwilke to oczywiscie do nas zaglada:)
justi ciagle zapracowana :)
uffffffff chyba nikogo nie pominelam?

Bobo, jesteś "the best" w skrótach:-D Julia to skóra zdarta z Ciebie, z tego co widze na zdjęciach z fb.
Ja w tym tygodniu mam dwójki, więc popołudnia mam z głowy. A tak poza tym zasypiam na stojąco:-D
W ciąży nie jestem:-( Miałam tutaj wrócić z brzuszkiem, ale brakowało mi rozmów z Wami i tego wchodzenia z rana na forum:-D

Bobo, nie mówmy o tym;-) Zobaczymy jak będzie. Nie wiem jak wyglada Twój mąż, ale na niektórych zdjęciach bardzo podobne jesteście.
Wciągnęłam się w "Przyjaciółki", pamietam, że było tu parę kobitek, które to oglądały:tak:

jestem :)
julke kapalismy. teraz juz najedzona w lozeczku usypia :)
dzoanko mam kilka zdjec z m na fb :) a jak Kochana Twoje dieta i cwiczenia? bo u nas ja marta, justi i bietka na dietach hihi:)

Bobo, rzucę później okiem na fb:tak: Staram sie regularnie ćwiczyć i nie obżerać, ale nie jestem na jakieś specjalnej diecie. Po prostu staram się prowadzić zdrowy tryb życia;-)
Anisiaj, super, że wyniki dobre. Ty juz prawie na mecie:szok:

reklama
cześć dzoanka :)

bobo dostałam, ale nie wiem czy jest sens abym to drukowała jak nie ćwiczę :/ ????

anisiaj super że OKI jakie tsh i ft4 - jaką masz dawkę ???

smerfie
co Ci poprawi humor ??? pyszna kawa z lodami ??? ;-)
kawa_mrozona.jpg

Do góry