reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
milo ze wrocilas do nas :)
kurde mam nadzieje ze spamietam wszystko hihi
anisiaj nadal lezy i odpoczywa z Zosia :) ladnie obie rosna :)
smerfetka wrocila do pracy
marty Olis byl chory na antybiotyku ale juz na szczescie wyzdrowial i jest dobrze, w lutym go chrzcili
bietka cwiczy biegi przelajowe po domu bo Igi raczkuje i wszedzie jej "sprzata"
6 mama tak sie zajela szydelkiem ze malo co jej u nas ale jak ma mozliwosc to pisze. tworzy naprawde cudenka na szydelku
evel chodzi na kurs florystyczny z UP
aga i ja postaremu czyli wszystko dobrze :) dzieci nam rosna :)
gosia rowniez szydelkuje i piekne bransoletki tworzy i jak ma chwilke to oczywiscie do nas zaglada:)
justi ciagle zapracowana :)
uffffffff chyba nikogo nie pominelam?

Bobo, jesteś "the best" w skrótach:-D Julia to skóra zdarta z Ciebie, z tego co widze na zdjęciach z fb.
Ja w tym tygodniu mam dwójki, więc popołudnia mam z głowy. A tak poza tym zasypiam na stojąco:-D
W ciąży nie jestem:-( Miałam tutaj wrócić z brzuszkiem, ale brakowało mi rozmów z Wami i tego wchodzenia z rana na forum:-D

Bobo, nie mówmy o tym;-) Zobaczymy jak będzie. Nie wiem jak wyglada Twój mąż, ale na niektórych zdjęciach bardzo podobne jesteście.
Wciągnęłam się w "Przyjaciółki", pamietam, że było tu parę kobitek, które to oglądały:tak:

jestem :)
julke kapalismy. teraz juz najedzona w lozeczku usypia :)
dzoanko mam kilka zdjec z m na fb :) a jak Kochana Twoje dieta i cwiczenia? bo u nas ja marta, justi i bietka na dietach hihi:)

Bobo, rzucę później okiem na fb:tak: Staram sie regularnie ćwiczyć i nie obżerać, ale nie jestem na jakieś specjalnej diecie. Po prostu staram się prowadzić zdrowy tryb życia;-)
Anisiaj, super, że wyniki dobre. Ty juz prawie na mecie:szok:

reklama
cześć dzoanka :)

bobo dostałam, ale nie wiem czy jest sens abym to drukowała jak nie ćwiczę :/ ????

anisiaj super że OKI jakie tsh i ft4 - jaką masz dawkę ???

smerfie
co Ci poprawi humor ??? pyszna kawa z lodami ??? ;-)
kawa_mrozona.jpg

Do góry