reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Marcia, ucaluj Maluszka od cioci, niech wraca do zdrowka

Dzoanka, cudowni jestescie! Te dziewczyny to chyba takie sa, ze udaja twarde, a potem laskawie akceptuja :) moi rodzice maja 3, 2chlopcow i 1babe-obrazona byla ponad pol roku jak dolaczyl drugi chlopak :)

reklama
Bobo chce ale nie zapisze sie w ciemno musze znac lekarzy poczytac na necie, dzis nie miałam na to czasu. A na górze jest dużo miejsca wiec zapiszą bez problemu bo mi babka w rejestracji mówiła
Krysiu to musi go bardzo bolec przy sikaniu bo płacze - krzyczy tak przeraźliwie i wierzga nogami :-( też mu robie okłady z kory dębu mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej już
Anisiaj ucałuje ;-) teraz śpi jak sie obudzi

anisiaj hehehe we mnie wygrywa mecz ;-) ta edycja top model jest "słaba" moim zdaniem- wyniki niskie, ale masz endo - spoko babka, w sumie dobrze gada :)

6 mamo
bacardi12.jpg

bobo oj TY - fryteczki ??? ;-) ale mam ochotę, sosu czosnkowego nie lubię... ale z majonezem ??? hehehe to tak po belgijsku a'la smerfie :-)

marta - ucałuj Olinka ode mnie :*

Bobo ja chleję porzeczkową,mniaaammmm!!!Hihi,kieliszek to teraz mój gadżet!:-)M teraz nawet piwa nie kupuje,bo lipową sobie zapodaje,porzeczkowej też by chciał,ale ja jestem pazerna i pysznościami się nie dzielę!!!

reklama
Do góry