reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Bobo, czyli Ciebie Ewa tez zaraziła:-D
Justi, a pamietasz o spódnicy, o której Ci wspominałam?
Anisiaj, wazne, że juz bliżej niż dalej;-) Wszystko już wybrane? Wózek, pokoik powoli sie urządza?

reklama
Dzoanko, pokoiku nie bedzie tylko do 2lat kacik w sypialni. Wszystko wybrane, ale jeszcze nie kupujemy, zeby sie nie zagracic ;)

Sluchaj, co to za kociak? Zostaje u Was? Panienka go zaakceptowala?

Cholercia, na 1 Barca a na tvn bedzie Top model, nie wiem ktora plec we mnie wygra ;)

Justi, no szkoda:-( Nic to będę szukac dalej, a Ty miej oczy otwarte:-D
Bobo, ja Ewy dawno nie ćwiczyłam. Przeszłam na aerobik i bieganie. Ale w tym tygodniu cos kiepsko mi to wychodzi, jestem mega senna. To pewnie ta kiepska pogoda, przydałoby mi sie troche słońca. W poniedziałek to aż chciało mi sie z domu wyjść
Marta:-D
Anisiaj, no wzięliśmy ta pierdołę z fundacji Kocie Życie. Ciągle był bity na dworze, bo on taki w ogóle nie umiejący dbać o swoje interesy. Nie jest agresywny, taki baaaardzo poooowooolny kizio mizio. Chcielismy go wziąć na tymczas, bo nie wiedzieliśmy czy nasza kotka go zaakceptuje, ale dała mu szanse, więc zostaje:-D Dobrze, że mi przypomniałaś o top model, musze napisać M, żeby mi nagrał:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
marta to chcesz isc na tego chrobrego czy nie? jak tak to dzwon i sie zapisuj bo po co czekac i inni Cimiejsce zajmuja wiec sie spiesz Kochana. a moze w tej przychodni co nawiedzona jest? tam tez pediatrzy jacys sa

reklama
Justi cieszę się,że z Kubolkiem jest wszystko dorze,a swoją drogą mój trzylatek też nie zamierza iść spać.
Bobo super skrócik,tak mnie chwalisz,że zaraz w piórka obrosnę!!!
Bietka
ja poproszę taką nie mocną kawę z lodami:tak:!
Martuś co za wariat taką krzywdę Olinkowi zrobił.Mój Karol jak miał około 3 lat to rano zaczęła jemu lecieć krew z siusiaka i pojechałam na IP,tam lekarz chirurg odciągnął,powiem więcej nawet lekko naciął,ale nie robił tego na siłę.Po powrocie do domu Karolek nie odczuwał bólu nawet przy siusianiu,mieliśmy okłady z kory dębu na przemian z rivanolem.
Dzonka witaj,nareszcie jesteś!!!Ja jeszcze przed wakacjami będę miała kicię w domku.
Anisiaj mój m śpi,ale synkowie oglądają meczyk,a ja siłą rzeczy razem z nimi.

Dziewczynki powiem wam,że ustawiajcie się do naszego Bobusia po płynne szczęście,bo jest pyszne!!!

Do góry