reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
mama mówi że mam to olac ale mi tak ciśnienie podniosła że szok
A ta baba co nam pukła wychodzi i mówi ze ona myślała ze jest daleko jeszcze bo ona wyjeżdżała tyłem i nam pieprza w przód i z tekstem ze jej czujnik nie działał - no tak bo jak są czujniki to juz nie musi w usterka patrzec :wściekła/y:

Bobo, kiedyś pojechałam na zakupy i po drodze usnął mi Kuba, a on jak uśnie to nawet przy wyjmowaniu z fotelika nie obudzi się. I co zrobiłam? wróciłam do domu, zostawiłam Kubcia z m i pojechałam z powrotem. Nawet na 5 min nie zostawiłabym go w aucie samego.
Bietka, hmmm do czerwca?? Przynajmniej będę się mobilzować:) Czasami gubi się 1 kg na tydzień ale coraz ciężej.
Marta, pomyślę nad smsem.

Jak urodziłam Kacpra to byłam sama na sali.szpital był zamknięty dla odwiedzających więc nikt obcy się nie kręcił.Mimo to bałam się zostawić go nawet na kilka sekund samego żeby nikt mi go nie ukradł,żeby nic mu się nie stało. Wizyta w łazience była sprintowa.Nie wyobrażam sobie zostawić dziecka samego.

justi OK do czerwca, wiem, cięzko, ja na ten zgubiony 1 kg "pracowałam" 2 tyg :-(

bobo szok !!!! to była jakaś prowokacja?? nie mam czasu doczytać tego artykułu

reklama
Do góry