reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Justi ok,byłaś pierwsza!!!
Bobo buziaki imieninowe dla Julci,już się robi prezencik dla niej.

Dziewczynki ja też mam mega odrost,ale co mi tam,do fryzjera pójdę dopiero wtedy jak będę wiedziała kiedy jadę do sanatorium z chłopcami.
NFZ ma niby miesiąc na odpowiedź,a ja czekam już od 1 marca.My to musimy terminowo składać wszystkie papiery,a oni to lajcik,wkurza mnie to!!!

reklama
Witajcie Dziewczynki

Wy tu nic nie mówcie o prasowaniu bo w poniedziałek zaczynamy remont. Trzeba dom przygotować itp.
Roboty od groma.
Ciekawe jak to się poukłada. Dzisiaj wieczorem gin. Brzuch boli,plamienia są więc nie liczę na cud.Po tych tabl. rozregulował mi się cykl.A jak jest z @ po takich tabletkach?

U nas wiosna od wczoraj. Dzisiaj na razie 4st ale świeci słoneczko.Przymrozek był. Wczoraj mieliśmy +11st.

Ja tez ostatnio sama farbuję włosy.Chcę jednak pójść do fryzjera i trochę ściąć.Szkoda tylko że tak szybko odrosty widać.

100latek dla Julci:-)
Miłego dnia

witam z kawą

jak zjemy kaszkę to wpadnę na dłużej u nas słonko ale -2 stopni brrrrr

stanęłam na wadze i pokazało że ważę 1 kg mniej niż startowałam z Igim w ciązy więc zostało tylko -albo aż- 6 kg :)))) jestem z siebie dumna :)

bietka no no ale laska bedziesz :)
u mnie poki co nie schodzi waga no ale to dopiero tydzien bedzie jak sie katuje dieta i cwiczeniami.
gosiu dziekuje bardzo :) co dokladnie remontujecie?

Bobo chcemy zdjąć boazerię bo robale,alergia itp. Najgorsze jest to że ona jest wszędzie oprócz dwóch pokoi i jednej łazienki.Ponieważ chcemy zmienić też instalację więc tylko łazienka zostanie nie ruszona bo tam jest wymieniona.Cieszę się że pozbędę się tych czarnuchów (robali,pająków) że będzie widno,jasno,czysto ale ta robota....jakoś trzeba będzie ją przeżyć.

Gosiu, nawet mi nie mów o remontach...w zeszłym roku zaczęliśmy od maja od wymiany okien...do października wszystko trwało. Co do tabletek, to nie wiem. Ja brałam tylko anty.
6-kowa, super!!!!:-D
Bietka, brawo!!!!!!! Ja od dzisiaj trzymam rygor od słodkiego:) bo nic mnie tak nie kusi:) Do jakiej wagi chcesz dojść?
Anisiaj, wstawaj:)

reklama
Do góry