reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Kurcze już sama nie wiem. Wydawało mi się że po anty @ są inne,słabsze. Na ulotce pisze że po trzech dniach powinnam dostać. Nie chcę dostać.Chcę żeby dziś jeszcze zdążyć do lekarza.

Ja zawsze miałam tak że jak odstawiłam to po 1 wolnym dniu dostawałam. Co do obfitości, to teraz po ciąży mam dużo lżejsze i krótsze @. A podczas brania, to raczej normalny jak przed. Różnie organizm reaguje.

jestem z małym oki do kontroli jak zacznie chodzic na bioderka ;-)

potrzebuje pomocy musze mojej siostrze napisac niemiłego smsa takiego żeby sie w kapcie nie zmieściła ! A mój m popisał sąsiadom drzwi markerem niezmywalnym bo przed wczoraj balowali ( studenci) do 4 rano i darli sie

Gosia ja po tabsach mam @ po 4 dniach od odstawienia i są obifte dośc ale gin mówił że oki

Marta, musisz napisac o co z siostrą chodzi, to tak to ciężko:)
A sąsiadom dobrze im tak:))) chyba bym cholery dostała gdyby mi ktoś tak balował a ja z małym dzieckiem. Policję trzeba było wezwać.

Justi wiesz co ona mi działa na nerwy jest złośliwa! Już kiedyś wam pisałam że mają " dużo kasy" i nie spotykają sie z byle kim a z nami już w ogóle bo my biedaki. Zmieniają auta jak rękawiczki, na weekend była mama i dzwonie do siostry i sie pytam czy beda w poznaniu ( bo sa co tydzien ale do nas nie wiadą a galerie mamy po drugiej stronie) no bo po co. Mówi ze nie bo byli już, no to my musialiśmy mame zawieśc - nie było ich w domu mama poszła do sąsiadki a co sie okazało że byli w poznaniu nowym autem sie pochwalic nosz kur..... :wściekła/y: mam ochote ją udusic za to ze jest taka wyrafinowana

no i nie mogli po nią wjechac mino ze 3 lata dziecko im za darmo pilnuje !

Bobo m napisał że cisza nocna jest po 22, straż ani policja to nie jest dobry pomysł bo oni mówią kto wezwał a szwagrowi jak zadzwonił to opony poprzebijali

odpisali mi z przychodni ze zarejestrowali mnie do chirurga w środe na 10 ;-)

Ostatnia edycja:
Marta przykre to jest bardzo,wiem.I tu jest właśnie paradoks. Mama pilnuje im dziecko i nie potrafią po nią przyjechać a Ty mimo że nie dostałaś tyle od mamy przejmujesz się.

reklama
bobo do laseczki to mi dużo brakuje ...:-(
smerfie miłego dnia w pracy :*
gosiu powinnaś dostać 2-3 dni po skończonym opakowaniu, ja miałam zawsze 3 dnia przerwy i był skąpy wręcz wkładki wystarczały, ale teraz po porodzie jak brałam tabsy to szok, 40 dni krwawiłam... więc różnie to bywa
marta współczuje sąsiadów - musicie to jakoś załatwić... kurde nie wiem czy takie metody są OK - moe jakaś "normalna" rozmowa... ??? a co do siostry :( przykre naprawdę... zaraz pomyślę nad słowami do sms - ale czy warto ??? olej ją... wiem że boli... ale jak ona taka jest to ten sms nie wiele zmieni ... a tylko Tobie będzie źle
justi Tobie chyba też została 6- szósteczka do zgubienia ??? co ???? ile sobie dajemy czasu ??? :))

Do góry