reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Kurcze już sama nie wiem. Wydawało mi się że po anty @ są inne,słabsze. Na ulotce pisze że po trzech dniach powinnam dostać. Nie chcę dostać.Chcę żeby dziś jeszcze zdążyć do lekarza.
jestem z małym oki do kontroli jak zacznie chodzic na bioderka ;-)
potrzebuje pomocy musze mojej siostrze napisac niemiłego smsa takiego żeby sie w kapcie nie zmieściła ! A mój m popisał sąsiadom drzwi markerem niezmywalnym bo przed wczoraj balowali ( studenci) do 4 rano i darli sie
Gosia ja po tabsach mam @ po 4 dniach od odstawienia i są obifte dośc ale gin mówił że oki
potrzebuje pomocy musze mojej siostrze napisac niemiłego smsa takiego żeby sie w kapcie nie zmieściła ! A mój m popisał sąsiadom drzwi markerem niezmywalnym bo przed wczoraj balowali ( studenci) do 4 rano i darli sie
Gosia ja po tabsach mam @ po 4 dniach od odstawienia i są obifte dośc ale gin mówił że oki
gosiulek73
mama K&K&A
Nie wiem kurcze czy nie zaczyna się wrr.Kuźwa.Będę musiała odwołać a pójść będę mogła dopiero za 2 tyg. Oj trudno.Co będzie to będzie.
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
marta a co im m tam napisal? nie lepiej bylo straz wezwac?
Justi wiesz co ona mi działa na nerwy jest złośliwa! Już kiedyś wam pisałam że mają " dużo kasy" i nie spotykają sie z byle kim a z nami już w ogóle bo my biedaki. Zmieniają auta jak rękawiczki, na weekend była mama i dzwonie do siostry i sie pytam czy beda w poznaniu ( bo sa co tydzien ale do nas nie wiadą a galerie mamy po drugiej stronie) no bo po co. Mówi ze nie bo byli już, no to my musialiśmy mame zawieśc - nie było ich w domu mama poszła do sąsiadki a co sie okazało że byli w poznaniu nowym autem sie pochwalic nosz kur..... mam ochote ją udusic za to ze jest taka wyrafinowana
no i nie mogli po nią wjechac mino ze 3 lata dziecko im za darmo pilnuje !
Bobo m napisał że cisza nocna jest po 22, straż ani policja to nie jest dobry pomysł bo oni mówią kto wezwał a szwagrowi jak zadzwonił to opony poprzebijali
odpisali mi z przychodni ze zarejestrowali mnie do chirurga w środe na 10 ;-)
no i nie mogli po nią wjechac mino ze 3 lata dziecko im za darmo pilnuje !
Bobo m napisał że cisza nocna jest po 22, straż ani policja to nie jest dobry pomysł bo oni mówią kto wezwał a szwagrowi jak zadzwonił to opony poprzebijali
odpisali mi z przychodni ze zarejestrowali mnie do chirurga w środe na 10 ;-)
Ostatnia edycja:
gosiulek73
mama K&K&A
Marta przykre to jest bardzo,wiem.I tu jest właśnie paradoks. Mama pilnuje im dziecko i nie potrafią po nią przyjechać a Ty mimo że nie dostałaś tyle od mamy przejmujesz się.
reklama
bietka84
szczęśliwa :)
bobo do laseczki to mi dużo brakuje ...:-(
smerfie miłego dnia w pracy :*
gosiu powinnaś dostać 2-3 dni po skończonym opakowaniu, ja miałam zawsze 3 dnia przerwy i był skąpy wręcz wkładki wystarczały, ale teraz po porodzie jak brałam tabsy to szok, 40 dni krwawiłam... więc różnie to bywa
marta współczuje sąsiadów - musicie to jakoś załatwić... kurde nie wiem czy takie metody są OK - moe jakaś "normalna" rozmowa... ??? a co do siostry przykre naprawdę... zaraz pomyślę nad słowami do sms - ale czy warto ??? olej ją... wiem że boli... ale jak ona taka jest to ten sms nie wiele zmieni ... a tylko Tobie będzie źle
justi Tobie chyba też została 6- szósteczka do zgubienia ??? co ???? ile sobie dajemy czasu ??? )
smerfie miłego dnia w pracy :*
gosiu powinnaś dostać 2-3 dni po skończonym opakowaniu, ja miałam zawsze 3 dnia przerwy i był skąpy wręcz wkładki wystarczały, ale teraz po porodzie jak brałam tabsy to szok, 40 dni krwawiłam... więc różnie to bywa
marta współczuje sąsiadów - musicie to jakoś załatwić... kurde nie wiem czy takie metody są OK - moe jakaś "normalna" rozmowa... ??? a co do siostry przykre naprawdę... zaraz pomyślę nad słowami do sms - ale czy warto ??? olej ją... wiem że boli... ale jak ona taka jest to ten sms nie wiele zmieni ... a tylko Tobie będzie źle
justi Tobie chyba też została 6- szósteczka do zgubienia ??? co ???? ile sobie dajemy czasu ??? )