reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

A u nas zrobiło się troszkę pochmurnie,ale nadal jest +10st.
Odgruzowałam chatę i miałam domowy wypadek,tzn wyleciał mi z ręki kieliszek podczas mycia i pociął mi rękę.Nawet pod obrączką mam rany.Kurczę pół kuchni krwią zaznaczyłam.
Małgosiu witaj!!!Ja lubię remonty,hihi ale sprzątać po nich niestety już nie:zawstydzona/y:,na tabsach anty się nie znam,więc nie pomogę.Ale wiem ,że to wkurzające wizyta u gina umówiona a tu @,też tak miałam parę razy.
Bietka gratulacje wyników odchudzania!!!
Martuś mój m cierpi z powodu swojego brata i siostry,brat jest chrzestnym Karolka i on regularnie olewa młodego od kilku już lat,zresztą nas też olewa,siostra też jest chrzestną Karolka i olewator totalny,nawet nie zapytają się jak dziecko się czuje!!!Kiedyś napisałam sms-a okrutnika do brata m,to się obraził(prawda w oczy kole!!!) i zakazał mi przyjazdu do i ch domu.Więc nie wiem,czy sms to dobra sprawa,może bardziej list taki dobitny im pocisnąć,niekoniecznie wulgarny,ale szczery,napisz jak się czujesz,zapytaj się dlaczego ona was tak traktuje itd,itp i wyślij.
Co do studentów i hałasu,to m zrobił rewelacyjnie,ja też bym tak zrobiła.My też mamy hałaśliwych sąsiadów i czasami wzywamy policję,ale zastrzegamy sobie anonimowość i jeszcze nigdy policja nie zdradziła,kto na hałasujących doniósł.A potem rano sąsiad mówi,że ktoś im policję na kark wrzucił,hehe!!!
Bobuś naleweczki przepyszne,mnie bardziej smakuje porzeczkowa,a m chlał by oby dwie:-):tak:.Śmiał się,że te butelczyny to slusznych rozmiarów piersióweczki.
Anisiaj bidulko przytulam cię mocno!!!Jak nastrój ci się poprawi to wyślij mi ten adres.

reklama
Martuś coś dla Ciebie
7592_565174670180711_406967497_n.jpg

U nas cudna pogoda, wróciliśmy z krótkiego spacerku, a błoto wokoło.
Anisiaj, odpisałam. Jak dla mnie to temat już dawno klepnięty, zamknięty;-)
Gosia, 6-kowa, mam spodenki sztruksowe. Nie mogę ich wystawić na allegro, bo w środku mają metkę 104 a przywieszona jest 110. Mogę wrzucić fotki na g i jakby którejś się spodobało to mogę wysłać.

reklama
Do góry